Advertentie:Scato89

Members
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Scato89 last won the day on August 29

Scato89 had the most liked content!

Community Reputation

2 Normaal

About Scato89

 • Rank
  Amateur
 1. Even voorstellen!

  Welkom, heb je vragenlijst ingevuld
 2. Ready to roll

  Mooi Geert, goed bezig!
 3. Vernieuwen thuis gym

  Hoi Fit, Bedankt voor je reactie. Ik neig zelf ook inderdaad naar de dubbele, bied wat meer mogenlijk heden. Wat ook in me hoofd speelt is 2 enkele, omdat het iets minder ruimte in beslag neemt, en je kan ze dan iets verder uit elkaar zetten.
 4. Vernieuwen thuis gym

  Wat is de meer waarde van een dubbele cable machine t.o.v. een enkele cable machine? Dubbele; https://www.helisports.nl/products/427879/BodyCraft-HFT-Home-Functional-Trainer.html Enkele; https://www.helisports.nl/products/428002/BodyCraft-Cable-Pull-Station.html Wat zouden jullie persoonlijk kiezen? Zou ik bij de enkele ook een Lat pull down e.d. kunnen doen?
 5. Vernieuwen thuis gym

  Hoi Geert Gielissen, dank je voor je bericht! Mijn zoldermuren & plafond bestaat alleen maar uit gips plaat met stucwerk, daar dingen aan ophangen is geen optie. ik ben al 7 jaar thuis aan het trainen dus dat geld hebik ook al aardig bespaard Dat het me een hoop geld scheelt ben ik met je eens, maar frustratie niet irriteer me nu ook al aan het materieel wat ik heb, en wil liever "professionele" spullen. Wat je zegt over mijn eisen, de volgende oefeningen wil ik graag kunnen doen; (Waarbij apparatuur is vereist) Bench press (power rack) Squat (power rack) Pull/Chin up (power rack) Face pulls (cable machine) Lat pull down (cable machine) X crossover (cable machine) Focus tension (cable machine) Tricep extension (cable machine) Dips (power rack) Dit zijn oefeningen die ik toch wel graag in een schema heb. Ben er vast nog wel wat vergeten, maar vandaar dat ik voor de bovenstaande spullen aan het kijken ben. Iemand ervaring met de apparatuur die ik wil kopen?
 6. Vernieuwen thuis gym

  Hoi Hansie, dank je wel voor je reactie. Ik heb nu me materiaal van gorilla sport en mijn ervaring is, dat het allemaal niet erg professioneel is, me Lat pulley loopt erg stroef, bankje staat vrij scheef. Me squat rack wankelt enz enz. Dus vandaar dat ik nu inderdaad goed wil investeren
 7. Vernieuwen thuis gym

  Hallo allemaal, Na 7 jaar met goedkoop, en te snel aangekochte spullen te hebben getraind, word het tijd voor vernieuwing. Nu ben ik al geruime tijd op zoek naar wat ik wil of nodig heb. Ik ben uitgekomen op de Pivot squat&press rack; https://www.helisports.nl/products/429182/Pivot-Fitness-HR3250-Heavy-Duty-Half-Rack.html Dit voor uiteraad de grote Compound oefeningen, met een goed bankje; https://www.helisports.nl/products/427840/BodyCraft-F601-Adjustable-Bench.html En is me oog gevallen op de Bodycraft Cable machine; https://www.helisports.nl/products/427879/BodyCraft-HFT-Home-Functional-Trainer.html Voor de kleinere, maar niet onbelangrijke oefeningen. En mocht vrouwlief er geen bezwaren mee hebben wil ik ook een hyperextension bank; https://www.helisports.nl/products/427966/BodyCraft-F670-Roman-Chair.html Verder wil ik ook een olympische halterstang met de daarbij horende gewichten. Ik behoud ook mijn 30mm gewichten en stangen voor de niet Compound oefeningen. Uiteraad is ruimte een beperking, maar wou jullie toch vragen of jullie misschien nog suggesties hadden, of andere ideeën Ik wil het graag nu in 1 keer goed aanpakken zodat ik komende 30+ jaar hier nog profijt van kan hebben Alvast bedankt voor het meedenken. Groeten Scato.
 8. Tips voor beginner's schema?

  Misschien heb je hier wat aan
 9. Nieuwe schema, wat mag er niet ontbreken

  Persoonlijk zou ik er voor de benen nog wat single leg oefeningen in doen, bijv bulgarian split squat en Lunges, en misschien nog iets voor de kuiten. Voor de bicep nog een cheat Curl met een (EZ) barbell. Edit: zie nu dat je om en om traint met barbell en dumbells dus dan vervalt me laatste zin
 10. Even voorstellen.

  Dank jullie wel Ja, voor mij persoonlijk heeft alleen zijn youtube kanaal me al ontzettend geholpen
 11. Backflip op trampoline

  Ook geen ervaringen mee, maar wat me te binnen schiet is. Misschien kan je naar Jump XL o.i.d. gaan, daar heb je van die bakken met grote schuimblokken. Als je het daar eerst probeert, en het mislukt doet het in ieder geval geen pijn
 12. Even voorstellen.

  Hallo allemaal, Mij naam is Scato, 30 jaar oud en nieuw op dit forum. Sinds 2á3 jaar serieus aan het trainen, dat doe ik allemaal op me zolder, waar ik een kleine verzameling aan sport spullen heb, waaronder squat rek en bench press, 2 barbell, ez Curl stang en dumbells en kleine 100 kg aan schijven. Voor nu doe ik een push pull leg workout, die ik zelf in elkaar heb geflanst met inspiratie van YouTube (athlean X). Dat was het voor nu wel zo'n beetje. Groeten Scato.