Advertentie:

Scato89

Members
 • Content count

  86
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  13

Scato89 last won the day on September 25

Scato89 had the most liked content!

Community Reputation

25 Heel goed

About Scato89

 • Rank
  Gevorderd
 • Birthday 07/07/1989

Personal Information

 • Gewicht
  0

Recent Profile Visitors

561 profile views
 1. Intro

  Welkom hier Jeffrey!
 2. RAD-140 only log

  Succes! Ben benieuwd naar je ervaringen! Wel serieus bezig als je van 53kg naar 103kg ben gegroeid! Al lijkt me 86kg wel beter voor je;)
 3. Hallo

  Welkom hier!
 4. Rad 140 - Log

  Leuk om te volgen! Veel succes komende periode!
 5. Even voorstellen

  Welkom hier Jolanda
 6. Hallo

  Welkom hier!
 7. RAD 140 cyle + log

  Dat zijn mooie cijfers. Goed om te lezen dat het zo goed bevallen is, zonder bijwerkingen! Hoop dat je je gains behoud en dat als je nog een keer een cycle doet, dat je dan weer hier ons op de hoogte houd!
 8. Even voorstellen

  Welkom
 9. Cycle LGD 12 weken

  Goed bezig! Succes verder
 10. RAD 140 cyle + log

  Goed om te lezen dat het zo goed gaat! Succes de laatste 2 weken.
 11. Even voorstellen

  Welkom hier Yvo!
 12. Even voorstellen, weSS

  Welkom (terug) 👍
 13. dag iedereen

  Hoi Davydays, Welkom hier op het forum! Qua eten, zou ik iets minder koolhydraten en vetten nemen en meer eiwitten, probeer ook groente en fruit te nemen. Qua schema kan het wel een tikkeltje beter. Persoonlijk zou ik alle spiergroepen minimaal 2 keer per week trainen. Ik zie nu geen Triceps oefeningen, die zou ik niet overslaan. Volgend stuk tekst is gekopieerd uit een ander topic, misschien heb je er wat aan 😉 Ik zou een full body schema hanteren, 2á3 keer per week, met de grote compound oefeningen erin verwerkt. Zoals; Squat, romanian deadlift en Hip trust voor je benen. (incline) bench press ( dumbells of barbell) dips en floor fly's voor je borst bent over row, Pull up/chin up en Lat pulldown voor je rug Military press, Side raise en Face Pull voor je schouders En dan nog oefeningen voor je armen en buik. pak telkens één oefening per training sessie en probeer deze goed uit te voeren, dus niet te zwaar beginnen. Houd bij hoeveel keer met welk gewicht je deze oefeningen kan doen, zodat je ook kan verhogen als je dat aankan. ik zou in een rep range gaan zitten tussen de 8-12 herhalingen per oefeningen en dan 3 sets. Ik heb expres geen deadlift erbij gezet omdat die erg blessure gevoelig is, en naar mijn mening voor startende krachtsporters overbodig is.
 14. Voorstellen

  Welkom hier!