Advertentie:

Winny123

Test e + winny

Recommended Posts

Hoi allemaal,

 

ik start volgende week maandag mijn eerste kuur,

test 500mg , winstrol 5 tabs per dag

lengte = 1.83

gewicht = 90 kg

uiterlijk lichaam = redelijk naturel gespierd met redelijk veel buikvet

nu is mijn doel om in spier aan te komen en vet te verliezen alleen heb ik niet super veel verstand van voeding , maar wel van fitnis heb ook mijn eigen fitnis ruimte in mijn garage dus ik kan ook gewoon lekker doortrainen in deze heftige tijd die we meemaken.

 

weet een van jullie hoeveel kcal en aantal procenten koolhydraten, eiwitten , vetten ik binnen moet krijgen.

 

ik werk de komende 10 weken niet dus ik beweeg alleen maar met krachtraining is cardio ook nodig?

alvast bedankt voor de hulp

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertentie:

Persoonlijk zou ik eerst zorgen dat je voeding 100% top is, daar kan je namelijk enorm veel uithalen voordat je begint met kuren. Je kan je lichaam namelijk aardig verpesten als je niet weet wat je doet. Ook haal je niet het maximale uit je kuur zonder dat je voeding 100% is, dit is ten eerste zonde van je geld, en ten tweede zonde van de aanslag op je lichaam.

 

Hoe lang ga je aan de test / winstrol?

 

En even op je vraag terugkomend: in de voeding sectie op het forum vind je een voedingschema maker, hier in staat een berekening hoe jij kunt berekenen aan de hand van jou lichaam hoeveel kcal, kh, ei, en v jij nodig hebt.

 

 

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh god, dit begint goed. 500mg als eerste keer...

Heb je misschien een foto van je huidige fysiek en vetpercentage?

Hoelang wilde je die ''kuur'' gaan doen, hoelang de Test en hoelang de Winstrol? Heb je iets voor oestrogeen controle? Nakuur? ''5 tabs per dag'', is dat 25mg per tablet, of is dat 10 of 5mg per tablet?

Het klinkt namelijk alsof je totaal in de anabolica wereld nog niets te zoeken hebt... Eerst de voeding op orde en dan pas verder kijken!
Vetverliezen en spiermassa bouwen gaat hem niet worden als je niet weet hoe je het met voeding moet doen. Winstrol en Test gaat dan ook zeker niks anders doen dat je een vette blob maken.

Je mag me een privé-bericht sturen als je meer vragen hebt, want ik ben bang dat dit mis gaat als je dit doorzet.

  • Like 1
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Berichten

    • Zoals allemaal gezegd hierboven: Zomaar een kuur beginnen (zeker in pilvorm alleen) is pure stommiteit.    Sorry, ik heb geen filter Het is gewoon echt dom geweest, maar dat is nu te laat. Ook van die "gains" die je had, is nu niets meer over, en anders ga je het nog verliezen. Dat is de realiteit.   Het goede advies is al gegeven: Kcal omlaag, dan zal je zien dat je afvalt in vetpercentage. Die fase kan best een half jaar duren, bij mij duurt cutten ook lang. Dat is nou eenmaal hoe mijn lichaam werkt.   Een harde workout tot zwetends toe, dat zegt ons ook eigenlijk niets. Het zegt jouzelf ook niets. Het zegt je pas iets als je letterlijk teveel pijn in je armen, borst of whatever hebt om je om te kleden bij de gym. Of dat je de leuning van de trap NODIG hebt om uberhaupt beneden te komen na legday. DAN heb je hard getraind.   Maar terugkomend op het buikje wegtrainen: Kcal omlaag met 300, dan een week dat aantal kcal eten. (Niet teveel in koolhydraten droppen, daar wordt je loom en moe van. Op koolhydraten draaien je spieren EN hersenen!) Dan na die week pas weer op de weegschaal... ben je iets kwijt? Dan is 300kcal zat. Niks kwijt? Dan nog iets minder eten. Dan drop je nog eens 150 kcal zeg maar.   Etc. Etc.   En nogmaals; anabolica verbranden GEEN vet. Daar zijn ze gewoonweg niet voor!  
    • Welkom en veel plezier gewenst met je terugkeer naar het ijzer.  Neem je tijd en enjoy.
  • Sponsors