Advertentie:

Winny123

Test e + winny

Recommended Posts

Hoi allemaal,

 

ik start volgende week maandag mijn eerste kuur,

test 500mg , winstrol 5 tabs per dag

lengte = 1.83

gewicht = 90 kg

uiterlijk lichaam = redelijk naturel gespierd met redelijk veel buikvet

nu is mijn doel om in spier aan te komen en vet te verliezen alleen heb ik niet super veel verstand van voeding , maar wel van fitnis heb ook mijn eigen fitnis ruimte in mijn garage dus ik kan ook gewoon lekker doortrainen in deze heftige tijd die we meemaken.

 

weet een van jullie hoeveel kcal en aantal procenten koolhydraten, eiwitten , vetten ik binnen moet krijgen.

 

ik werk de komende 10 weken niet dus ik beweeg alleen maar met krachtraining is cardio ook nodig?

alvast bedankt voor de hulp

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertentie:

Persoonlijk zou ik eerst zorgen dat je voeding 100% top is, daar kan je namelijk enorm veel uithalen voordat je begint met kuren. Je kan je lichaam namelijk aardig verpesten als je niet weet wat je doet. Ook haal je niet het maximale uit je kuur zonder dat je voeding 100% is, dit is ten eerste zonde van je geld, en ten tweede zonde van de aanslag op je lichaam.

 

Hoe lang ga je aan de test / winstrol?

 

En even op je vraag terugkomend: in de voeding sectie op het forum vind je een voedingschema maker, hier in staat een berekening hoe jij kunt berekenen aan de hand van jou lichaam hoeveel kcal, kh, ei, en v jij nodig hebt.

 

 

 • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh god, dit begint goed. 500mg als eerste keer...

Heb je misschien een foto van je huidige fysiek en vetpercentage?

Hoelang wilde je die ''kuur'' gaan doen, hoelang de Test en hoelang de Winstrol? Heb je iets voor oestrogeen controle? Nakuur? ''5 tabs per dag'', is dat 25mg per tablet, of is dat 10 of 5mg per tablet?

Het klinkt namelijk alsof je totaal in de anabolica wereld nog niets te zoeken hebt... Eerst de voeding op orde en dan pas verder kijken!
Vetverliezen en spiermassa bouwen gaat hem niet worden als je niet weet hoe je het met voeding moet doen. Winstrol en Test gaat dan ook zeker niks anders doen dat je een vette blob maken.

Je mag me een privé-bericht sturen als je meer vragen hebt, want ik ben bang dat dit mis gaat als je dit doorzet.

 • Like 1
 • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


 • Berichten

  • Niet doen!
   SARMs zijn niet volledig legaal en elke website die doet alsof, verkoopt iets anders, of rommel.
   Daarnaast hebben ze nooit de bijbehorende nakuren, omdat dat gewoon medicatie is en dat mag je alleen verkopen als je een apotheek bent.

   Een goede, betrouwbare kuur begint bij de bron. Is die kut, heb je een kutkuur en ga je er heel veel spijt van krijgen.
   Ook op de prijzen betekent het ALTIJD dat GOEDkoop, ook DUURkoop is. Je kunt voor een lage prijs NOOIT een hoge kwaliteit kopen. 
   Dat is natuurlijk met niets in de wereld. Als het te mooi lijkt om waar te zijn, is het dat ook.

   Als je een goeie bron zoekt, stuur me maar een berichtje, dan help ik je verder. 
   Hier mogen we niet over bronnen praten openlijk, ook de websites mag je niet vermelden eigenlijk dacht ik?
  • Hallo iedereen Heeft iemand ervaring met de sarms van ripped8.nl ? Wil een kuur cardarine /ostarine doen en kwam op deze website  Ziet er mij toch een degelijke site uit met goede prijzen Maar als iemand er ervaring mee heeft hoor ik het graag Alvast bedankt voor de reacties
  • De spiermassa van Anabolica zal ALTIJD langzaam teruglopen. Dat is omdat je boven je eigen testosteron productie "bereik" zit.   Jouw eigen productie laat bijvoorbeeld maar 85kg aan redelijke droge spiermassa toe. Als je na het kuren stopt en keihard blijft trainen, zal je altijd terugzakken (heeeeel langzaam) naar die 85kg. Ook al woog je 95 of ook al woog je 86. Dus om het allemaal te behouden moet je blijven kuren met anabolica eens in de zoveel tijd.    Met SARMs is het een beetje anders, omdat je testosteron nog steeds doorloopt tijdens de kuren. Zal je altijd alles behouden? Nee. Je zult die extra massa ook verliezen (uiteindelijk na verloop van tijd natuurlijk ook, maar dat duurt wel echt heel lang. Jaren kan dat duren) WANT je zit zeer waarschijnlijk boven je genetische limiet.   SARMs is de vriendelijkste manier, dat zeker. Met lekkere subtiele groei. Zeker    
 • Sponsors