Advertentie:

Winny123

Test e + winny

Recommended Posts

Hoi allemaal,

 

ik start volgende week maandag mijn eerste kuur,

test 500mg , winstrol 5 tabs per dag

lengte = 1.83

gewicht = 90 kg

uiterlijk lichaam = redelijk naturel gespierd met redelijk veel buikvet

nu is mijn doel om in spier aan te komen en vet te verliezen alleen heb ik niet super veel verstand van voeding , maar wel van fitnis heb ook mijn eigen fitnis ruimte in mijn garage dus ik kan ook gewoon lekker doortrainen in deze heftige tijd die we meemaken.

 

weet een van jullie hoeveel kcal en aantal procenten koolhydraten, eiwitten , vetten ik binnen moet krijgen.

 

ik werk de komende 10 weken niet dus ik beweeg alleen maar met krachtraining is cardio ook nodig?

alvast bedankt voor de hulp

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertentie:

Persoonlijk zou ik eerst zorgen dat je voeding 100% top is, daar kan je namelijk enorm veel uithalen voordat je begint met kuren. Je kan je lichaam namelijk aardig verpesten als je niet weet wat je doet. Ook haal je niet het maximale uit je kuur zonder dat je voeding 100% is, dit is ten eerste zonde van je geld, en ten tweede zonde van de aanslag op je lichaam.

 

Hoe lang ga je aan de test / winstrol?

 

En even op je vraag terugkomend: in de voeding sectie op het forum vind je een voedingschema maker, hier in staat een berekening hoe jij kunt berekenen aan de hand van jou lichaam hoeveel kcal, kh, ei, en v jij nodig hebt.

 

 

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oh god, dit begint goed. 500mg als eerste keer...

Heb je misschien een foto van je huidige fysiek en vetpercentage?

Hoelang wilde je die ''kuur'' gaan doen, hoelang de Test en hoelang de Winstrol? Heb je iets voor oestrogeen controle? Nakuur? ''5 tabs per dag'', is dat 25mg per tablet, of is dat 10 of 5mg per tablet?

Het klinkt namelijk alsof je totaal in de anabolica wereld nog niets te zoeken hebt... Eerst de voeding op orde en dan pas verder kijken!
Vetverliezen en spiermassa bouwen gaat hem niet worden als je niet weet hoe je het met voeding moet doen. Winstrol en Test gaat dan ook zeker niks anders doen dat je een vette blob maken.

Je mag me een privé-bericht sturen als je meer vragen hebt, want ik ben bang dat dit mis gaat als je dit doorzet.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Berichten

    • Je zegt het zelf al een beetje, maar aan genetica kan je niks doen.    EN dit klinkt wellicht een beetje lomp, maar komt uit een goed hart;  Je bent nog niet echt groot/gespierd genoeg om te zien/merken wat je genen zijn. Dat duurt ff, minimaal een paar jaar. Dan zie je alles komen en dan merk je dat bepaalde spieren minder hard groeien, of zelfs helemaal niet meer willen. Of juist veel harder groeien dan de rest.    Voorbeeld: ik dacht dat mijn borst een sterk punt was van me, maar dat is dus zelfs een ZWAK punt en is juist mijn rug hetgeen wat de rest zwaar overstemt. Je leert je lichaam kennen door de jaren heen! Komt allemaal goed kerel!
    • Hierboven is helaas alles al gezegd. There is no easy way out. Goed uitgelegd @Fit   Wat wij doen met zijn allen, is moeilijk. De truc is om dingen te eten die je LEKKER vind met weinig kcal. Het komt goed, maar je moet een manier vinden waarop je het kunt volhouden zonder dat het een sleur wordt!   Meer kunnen we niet zeggen!
    • Waarschijnlijk had je het zelf al gevonden maar hieronder een video waarin de traps worden uitgelegd (engels)       
  • Sponsors