Advertentie:

Guest BeestMonster

ACE-031 / ACVR2B en FST-dHBS-hFc

Recommended Posts

Guest BeestMonster

Wat weten jullie betreft  ACE-031 / ACVR2B en FST-dHBS-hFc :)

 

ACE-031 / ACVR2B

https://www.professionalmuscle.com/forums/index.php?threads/ace-031-review-what-are-the-results.146862/

 

FST-dHBS-hFc

https://www.professionalmuscle.com/forums/index.php?threads/danish-research-new-effective-follistatin-analogue-fst-dhbs-mfc.156230/

https://ergo-log.com/follistatin-analogue-muscles.html

https://faseb.onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1096/fj.201801969RR

 

*Ander ding, de twitter-emoticons die ook op andere fora worden gebruikt zijn iets uitgebreider, ik kon mijn :thinking: emoticon niet vinden. Maar dat is bijzaak.

Wat weten jullie betreft  ACE-031 / ACVR2B en FST-dHBS-hFc :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertentie:

Het gaat hier om zogenaamde myostatine blockers. Myostatine vertraagd de spiergroei en wanneer je dit afremt zou je spiergroei bevorderen. Bij mijn weten zijn hier nogal nadelen aan verbonden. Die zijn te vinden in de eerste link. Zware krachttraining resulteerd in een tijdelijke onderdrukking van myostatine. Deze onderdrukking neemt in kracht af naarmate we ouder worden. Creatine heeft voor zover ik weet mild myostatine blokerende eigenschappen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey kerel! 

Nou kunnen we daar heel kort over zijn, en dat is simpelweg dat er nog helemaal geen bewijs is dat zoiets werkt. Alleen op een rat en dan een bepaalde dosis, en om die te repliceren, moet je zo verschrikkelijk veel euro's spenderen... dat je beter af bent een mooie tweedehandse auto te kopen in mijn optiek :P

 

Het klinkt allemaal wel heel mooi, maar zoals @Peter Wouters ook al zegt, is Myostatine beperken ook niet altijd wat goeds...

Share this post


Link to post
Share on other sites

De verdere ontwikkeling van ACE-031 zijn ze (Acceleron) mee gestopt vanwege bijwerkingen. Dat wil je dus zeer zeker niet gebruiken.

 

Hetzelfde bedrijf heeft ook ACE-083 ontwikkeld. Bijwerkingen leken daarbij uit te blijven, maar er zijn twee kanttekeningen te plaatsen. De eerste is dat het lokaal werkt, en je het dus bij wijze van spreken in al je spieren herhaaldelijk zou moeten injecteren. En, hoewel het de spiermassa laat doen toenemen, lijkt het geen effect te hebben op de spierfunctie (dus kracht blijft achter). Een mogelijke verklaring kan liggen in de functietests die ze gebruiken: als alléén je biceps groter en sterker wordt, gaat dat weinig/geen verschil maken bij een functietest waarbij meerdere spieren van het lichaam worden aangesproken. Desalniettemin is het gewoon enorm onpraktisch.

 

Dat laatste middel wat je noemt is nog niet getest op mensen. Dat wil je dus ook niet gebruiken

 

Er zijn, helaas, tot op heden simpelweg geen myostatineremmers die veilig zijn en goed werken.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daarbij komt nog de vraag of je echt wilt om een (beschermend) hormoon wilt beperken? Het is er voor een reden en de veiligheid in onze sport en het gebruiken van spulletjes, zit hem in het verstandig omgaan met die dingen. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now