Advertentie:

Guest BeestMonster

ACE-031 / ACVR2B en FST-dHBS-hFc

Recommended Posts

Guest BeestMonster

Wat weten jullie betreft  ACE-031 / ACVR2B en FST-dHBS-hFc :)

 

ACE-031 / ACVR2B

https://www.professionalmuscle.com/forums/index.php?threads/ace-031-review-what-are-the-results.146862/

 

FST-dHBS-hFc

https://www.professionalmuscle.com/forums/index.php?threads/danish-research-new-effective-follistatin-analogue-fst-dhbs-mfc.156230/

https://ergo-log.com/follistatin-analogue-muscles.html

https://faseb.onlinelibrary.wiley.com/doi/full/10.1096/fj.201801969RR

 

*Ander ding, de twitter-emoticons die ook op andere fora worden gebruikt zijn iets uitgebreider, ik kon mijn :thinking: emoticon niet vinden. Maar dat is bijzaak.

Wat weten jullie betreft  ACE-031 / ACVR2B en FST-dHBS-hFc :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertentie:

Het gaat hier om zogenaamde myostatine blockers. Myostatine vertraagd de spiergroei en wanneer je dit afremt zou je spiergroei bevorderen. Bij mijn weten zijn hier nogal nadelen aan verbonden. Die zijn te vinden in de eerste link. Zware krachttraining resulteerd in een tijdelijke onderdrukking van myostatine. Deze onderdrukking neemt in kracht af naarmate we ouder worden. Creatine heeft voor zover ik weet mild myostatine blokerende eigenschappen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey kerel! 

Nou kunnen we daar heel kort over zijn, en dat is simpelweg dat er nog helemaal geen bewijs is dat zoiets werkt. Alleen op een rat en dan een bepaalde dosis, en om die te repliceren, moet je zo verschrikkelijk veel euro's spenderen... dat je beter af bent een mooie tweedehandse auto te kopen in mijn optiek :P

 

Het klinkt allemaal wel heel mooi, maar zoals @Peter Wouters ook al zegt, is Myostatine beperken ook niet altijd wat goeds...

Share this post


Link to post
Share on other sites

De verdere ontwikkeling van ACE-031 zijn ze (Acceleron) mee gestopt vanwege bijwerkingen. Dat wil je dus zeer zeker niet gebruiken.

 

Hetzelfde bedrijf heeft ook ACE-083 ontwikkeld. Bijwerkingen leken daarbij uit te blijven, maar er zijn twee kanttekeningen te plaatsen. De eerste is dat het lokaal werkt, en je het dus bij wijze van spreken in al je spieren herhaaldelijk zou moeten injecteren. En, hoewel het de spiermassa laat doen toenemen, lijkt het geen effect te hebben op de spierfunctie (dus kracht blijft achter). Een mogelijke verklaring kan liggen in de functietests die ze gebruiken: als alléén je biceps groter en sterker wordt, gaat dat weinig/geen verschil maken bij een functietest waarbij meerdere spieren van het lichaam worden aangesproken. Desalniettemin is het gewoon enorm onpraktisch.

 

Dat laatste middel wat je noemt is nog niet getest op mensen. Dat wil je dus ook niet gebruiken

 

Er zijn, helaas, tot op heden simpelweg geen myostatineremmers die veilig zijn en goed werken.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Daarbij komt nog de vraag of je echt wilt om een (beschermend) hormoon wilt beperken? Het is er voor een reden en de veiligheid in onze sport en het gebruiken van spulletjes, zit hem in het verstandig omgaan met die dingen. ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


 • Berichten

  •   In mijn eerste bericht heb ik aangegeven dat mijn gewicht rond de 80 kg schommelt en aangegeven dat ik tijdens de lockdown in het buitenland verbleef. Daar wel kunnen trainen in een gym maar niet optimaal dus vind dit dan ook geen goede vergelijking cijfers. Mijn idee is om bij mijn laatste update dus aan het einde van de cycle het merendeel van mijn compound oefeningen de cijfers van einde lgd cycle en deze cycle te vergelijken. Ik zal dan dus mijn gewicht + compounds die ik beide cycles deed delen en vergelijken. Dit geeft denk ik ee. Duidelijker beeld van de progressie dan de cijfers dan aan het begin van deze cycle.    Paar simpele redenen daarvoor. Half jaar niet optimaal kunnen trainen zoals ik met de lgd cycle wel kon doen, maanden voor deze cycle een goede strenge cut gedaan waarbij je dus sws wat kracht etc verliest. De lgd cycle een bulk gedaan net zoals met deze cycle alleen deze een lean bulk en bij de lgd een bulk.    Foto's deel ik niet, hou ze uiteraard wel zelf bij voor progressie dit i.v.m. privé. Ik heb nogal wat persoonlijke tattoo's etc en hoewel mensen dicht om mij heen weten van de cycles etc hoeft het ook geen uithang bord te worden en je weet nooit wie hier meeleest 😉.   Update volgt morgen of woensdag. Nog geen tijd voor gehad        
  • Heb altijd getraind en gedieet maar in 2019 nam ik t heel serieus met gekke resultaten. ( zie foto )

   2 jaar later ben weer bijna 10kg aangekomen.

   Ik wilde ff extreem doen en beginnen met 1800 kcal per dag ( 180-200 gr eiwit ) want wilde gwn snel wat kwijt.

   Eerste 1,5 kilo zo kwijt natuurlijk. Maar nu schommel ik de hele tijd tussen 87,9 en 87,4. Steeds op en neer. Terwijl ik me gewoon goed houd aan mn calorieen tellen. Ik weeg alles. En doe 10 - 15 min cardio na mn training. Train 4 x per week.

   Wrm gebeurd dit? Kwil niet nu 1700 gaan eten
  • Als Belg ook mactropin bestelt gezien ik veel in NL kom. Maar voel er inderdaad niet veel van. 
      
 • Sponsors