Advertentie:

Sign in to follow this  
Rockjack

Voorstellen

Recommended Posts

Hoi allemaal

 

Ik ben Jaco, 28, en kom uit Zuid-Afrika. Ik ben in Nederland sinds November 2020.

 

(Excuses voor mijn soms gebrekkige Nederlands, ik ben eigenlijk Afrikaans sprekend en ben Nederlands nog aan het leren)

 

Ik ben gek op sporten en trainen in de sportschool. Ik train nu al voor bijna 6 jaar, Maar het eerste paar jaar ging niet zo snel vanwege onkunde rond dieet en zo.


Tuurlijk ben ik nieuw in Nederland en wil graag op hierdie forum thuis word in Nederland qua sportschool en ook mijn kennis uitbreiden zoals altijd.

 

J

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertentie:

Welkom op het forum! Voor zo kort in Nederland is je Nederlands al op aardig niveau! :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Berichten

    • Dag iedereen,   Ik ben momenteel 25 jaar en heb de afgelopen 23 jaar als een dikkertje rond gelopen.    Ik ben sinds 2019 met mijn 178cm en 104 kg naar 62 kg gegaan op natuurlijke wijze. Momenteel weeg ik 72 kg en ga ik 14 uren per week naar de gym, ik hou mij zeer strict aan mijn voeding maar helaas ga ik niet vooruit.    Ik zou graag aan een kuur primobolan beginnen maar wilde weten wat jullie ervaring is omtrent het online aankopen.    Alvast bedankt . 
    •   Hey man, hoef je je helemaal 0.0 zorgen om te maken. ALS mensen ergens schrijven dat ze aggressief worden van SARMs, nemen ze geen SARMs maar gewoon wat anders. "Goedkope troep" is nooit wat je wilt, you pay for what you get.   Geen enkele zorgen, als je een correcte bron hebt voor je SARMs, hoef je niet bang te zijn voor dit soort bijwerkingen. die hebben ze niet. Anabole steroïden kunnen die WEL hebben.   Hey kerel, welkom. Als er vragen zijn over SARMs, heb ik een aantal sticky topics en zelfs flimpjes gemaakt! Kijk die en alles zal je duidelijk worden. Groeten!
  • Sponsors