Advertentie:

Joran

Vraag over grijpkracht/knijphalters

Recommended Posts

Ik ben een paar weken geleden begonnen met fitness (thuis), en ben laatst naar zwaardere gewichten gegaan voor mijn boven armen. 

Maar sinds ik met zwaardere gewichten ben begonnen doet het tillen van de gewichten al snel zeer aan mijn vingers, als of mijn vingerkootjes uit elkaar worden getrokken. 

Ik las dat dit te maken kan hebben met een te kort aan grijpkracht en wil graag weten of knijphalters daarbij helpen, ik ben namelijk al van plan een paar knijphalters te kopen voor mijn onder armen en knijpgrip. maar als ze helpen mijn vinger probleem optelossen koop ik ze eerder.

 

hopelijk kan iemand mij hiermee helpen,

 

MVG,

 

Joran,

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertentie:

Hey man!

 

In welke rep range train je? Het gewicht is dan simpelweg nog te zwaar voor je onderarmspier. Dat vordert met je mee naarmate je langer traint ook!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Berichten

    • Dag iedereen,   Ik ben momenteel 25 jaar en heb de afgelopen 23 jaar als een dikkertje rond gelopen.    Ik ben sinds 2019 met mijn 178cm en 104 kg naar 62 kg gegaan op natuurlijke wijze. Momenteel weeg ik 72 kg en ga ik 14 uren per week naar de gym, ik hou mij zeer strict aan mijn voeding maar helaas ga ik niet vooruit.    Ik zou graag aan een kuur primobolan beginnen maar wilde weten wat jullie ervaring is omtrent het online aankopen.    Alvast bedankt . 
    •   Hey man, hoef je je helemaal 0.0 zorgen om te maken. ALS mensen ergens schrijven dat ze aggressief worden van SARMs, nemen ze geen SARMs maar gewoon wat anders. "Goedkope troep" is nooit wat je wilt, you pay for what you get.   Geen enkele zorgen, als je een correcte bron hebt voor je SARMs, hoef je niet bang te zijn voor dit soort bijwerkingen. die hebben ze niet. Anabole steroïden kunnen die WEL hebben.   Hey kerel, welkom. Als er vragen zijn over SARMs, heb ik een aantal sticky topics en zelfs flimpjes gemaakt! Kijk die en alles zal je duidelijk worden. Groeten!
  • Sponsors