Advertentie:

Sign in to follow this  
Sash

Ongelijke armen

Recommended Posts

Dag allemaal , ik heb een probleempje met mijn bovenarmen ze zijn ongelijk door vet (dik geweest) . Ik denk dat dit vooral komt door mijn werk omdat ik zware dingen til met mijn goede arm en daarom minder vet verbrand aan mijn slechtere arm. Ik heb ook een minder goede motoriek met mijn slechte arm wat het moeilijk maakt voor de handeling uit te voeren . Is er een manier waardoor ik meer vet of strakker kan worden aan de slechte arm ? Mvg 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertentie:

Hoi Sash,

 

Volgens mij is het niet mogenlijk om gericht vet te verbranden, maar ik denk zeker dat het mogenlijk is om je "slechte" arm te laten groeien in spiermassa.

Persoonlijk zou ik met dumbells dan armen trainen en met het gewicht wat je "slechte" arm aankan en proberen een goede mind muscle connection te krijgen.

Dan zou je elke keer als je makkelijk de 10-12 reps haalt het gewicht kunnen verhogen, totdat je op het niveau van je "goede" arm bent.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Berichten

    • Ik werk zelf ook onregelmatige diensten als ik ochtenddienst heb neem ik brood mee en eet savonds warm Als ik middagdienst heb eet ik tussen de middag warm en neem savonds brood mee. Ok zou dus in jou geval tussen de middag voor het werk warm eten
    • Hallo,   Sinds kort heb ik een nieuw bijbaantje, als boodschappen bezorger bij de Abert Heijn.  Door het baantje werk ik een aantal dagen in de week van 14:00 tot 22:00 en ben ik onderweg op het moment van m'n dagelijkse avondmaaltijd. Ik prep m'n maaltijden omdat ik nu in de cut zit. Deze lijn trek ik graag door maar, hoe warm ik mijn eten nu op?  Tuurlijk kan ik bij willekeurige mensen aanbellen om te vragen of ik de magnetron mag gebruiken, het liefst meid ik dat.    Mijn vraag; Zijn er magnetrons langs de weg te vinden? Bij supermarkten, tankstations, etc? Of weet je betere alternatieven?>   Let me know!
    • Drijf het volume van de beenoefeningen zeker ook op zoals @Traveller040 zei. Enkel leg extension, leg curls en een leg press gaan toch te magertjes zijn voor een goede beenontwikkeling. Neem zeker squatten, romanian deadlift of gewone deadlifts en bijvoorbeeld lunges op in je schema. Laatste zijn compoundoefeningen en zijn algemeen gunstiger voor spierontwikkeling. Je hebt namelijk nogal veel isolatieoefeningen in je routine. Op zich niets mis mee maar ze nemen wel de bovenhand. Neem de verhouding minstens 2/3 compound en 1/3 isolatie in je trainingen.  
  • Sponsors