Advertentie:

GrootLomp

Nieuw en enthausiast

Recommended Posts

Hoii! 
 

Ik ben liever nog even anoniem, maar wil mij toch graag voorstellen. 
 

Ik ben een gezonde jongeman van 24 jaar oud met een lengte van 202cm en een

gewicht van 118kg. Twee jaar geleden woog ik helaas een flinke 145kg. Doordat ik destijds een hernia op liep door ongezond zwaar tillen tijdens het werk ben ik met instemming van de arts en met hulp van mijn fysio gaan krachttrainen. Na 1 jaar woog ik 115kg, maar kon ik alles weer, zonder fysieke beperking van mijn rug. Dit heeft mijn visie over sport en voeding enorm veranderd. 

 

Door mijn hele leven heen ben ik altijd ongezond zwaar geweest. Dit woog en weegt nu nog altijd zwaar in mijn zelfbeeld.

Gelukkig heeft mijn postuur/bouw zijn voordelen. Zo ben ik van nature vrij sterk, en kan ik op een verantwoorde manier veel tillen. Ook kwam ik er achter dat ik heel geschikt ben voor vechtsporten als kickboxen, waar ik mijn ei goed in kwijt kan. Ook heb ik een paar hele flinke bovenbenen en kuiten en van nature een vrij gespierde bouw. Er zit onder de negativiteit enorm veel potentie, wat mijn enthousiasme aanwakkert. 
 

Mijn lichaamssamenstelling bestaat momenteel uit 44,8% spiermassa en 20% vetmassa. Op 118kg is dit in spiermassa een grove 53kg spiermassa bij 24kg vetmassa. Ik zou graag mijn buik en borstvet verliezen, maar de progressie in spiermassa willen behouden. Een bijna maar niet geheel onmogelijk doel. Is er iemand met ongeveer diezelfde ervaring? Ik ben heel nieuwsgierig naar eventuele adviezen, tips, of je eigen verhaal.

 


 

 

Edited by GrootLomp

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertentie:

Hey, knap van je verwezenlijkingen en welkom.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Berichten

    •   Ja! Hele goeie voor dikke billen!
    • Hallo Kyra   Je zou ook eens de Hip Thrust moeten overwegen. Dit is nl DE oefening voor booty growth.     
    • Hoi Kyra, 220cm halterstang is meestal een Olympische maat voor mannen, dit heeft met het gripgedeelte(waar je je handen plaatst) te maken die dan 28mm in diameter is. 200cm halterstang is meestal een gangbare maat voor vrouwen waarvan het gripgedeelte 25mm in diameter is.   Olympische halterstang hebben altijd gewichtschijven nodig met een opening van 50mm, en zijn (meestal) kwalitatief erg goed en fijn om mee aan de slag te gaan, nadeel is wel dat ze duurder zijn dan...   Halterstangen met een schijfopname van  30mm, dit zijn meestal goedkope stangen waarvan de hele stang 30mm is, dus ook je gripmaat. Deze stangen kunnen geen heel groot gewicht aan.   Maar als je net begint met trainen überhaupt, dan is het misschien wel verstandiger om een iets goedkoper setje aan te schaffen om te kijken of je het iets vind.   Je kan bij verschillende sites een kijkje nemen bijv. Gorilla sports Decathlon Helisports Je kan ook op Google zoeken naar complete haltersets, mocht je er één op het oog hebben hier even plaatsen.  
  • Sponsors