Advertentie:

smulkwark

introductie

Recommended Posts

Goedenavond Allen,

Hierbij een kort introductie over mezelf
Ik ben Kees 27 jaar  190 en atm 89kg
ik train ongeveer vanaf mij 17e/18e en heb van nature een magere bouw (beetje de ectomorph bouw)
in het 2e jaar dat ik begon te trainen heb ik gebulkt van de 84 kg naar de 96kg in 1 jaar wat me redelijk goed was bevallen en mensen ook zeiden van jezus wat heb jij gedaan.
sinds mn 21/22 beetje blijven hangen rond de 90 kg en nooit meer echt gelukt om droog te worden waardoor motivatie ook vaak weg viel.

 

Ik hoop hier op het forum nieuwe informatie te winnen en dit jaar (als volgende week eindelijk die sportscholen weer open gaan) de shape van mn leven te mogen bereiken.
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertentie:

Welkom Kees. Het ziet er eindelijk naar uit dat we onze luie lijven weer 'ns flink aan het werk kunne zetten!

Ik wens jou en uiteraard ALLE SITE LEDEN een fantastische nieuwe start met net zoveel nieuwe mogelijkheden en resultaten.

 

Gr., Geert.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Welkom kees. Mochten er vragen zijn horen we dit uiteraard graag succes met je doel! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Berichten

    • Zoals allemaal gezegd hierboven: Zomaar een kuur beginnen (zeker in pilvorm alleen) is pure stommiteit.    Sorry, ik heb geen filter Het is gewoon echt dom geweest, maar dat is nu te laat. Ook van die "gains" die je had, is nu niets meer over, en anders ga je het nog verliezen. Dat is de realiteit.   Het goede advies is al gegeven: Kcal omlaag, dan zal je zien dat je afvalt in vetpercentage. Die fase kan best een half jaar duren, bij mij duurt cutten ook lang. Dat is nou eenmaal hoe mijn lichaam werkt.   Een harde workout tot zwetends toe, dat zegt ons ook eigenlijk niets. Het zegt jouzelf ook niets. Het zegt je pas iets als je letterlijk teveel pijn in je armen, borst of whatever hebt om je om te kleden bij de gym. Of dat je de leuning van de trap NODIG hebt om uberhaupt beneden te komen na legday. DAN heb je hard getraind.   Maar terugkomend op het buikje wegtrainen: Kcal omlaag met 300, dan een week dat aantal kcal eten. (Niet teveel in koolhydraten droppen, daar wordt je loom en moe van. Op koolhydraten draaien je spieren EN hersenen!) Dan na die week pas weer op de weegschaal... ben je iets kwijt? Dan is 300kcal zat. Niks kwijt? Dan nog iets minder eten. Dan drop je nog eens 150 kcal zeg maar.   Etc. Etc.   En nogmaals; anabolica verbranden GEEN vet. Daar zijn ze gewoonweg niet voor!  
    • Welkom en veel plezier gewenst met je terugkeer naar het ijzer.  Neem je tijd en enjoy.
  • Sponsors