Advertentie:

Jasper Balster

Test*

Recommended Posts

Advertentie:

Hey man! Hebben we privé ook al besproken natuurlijk, maar toch, ik plaats hem even hier ook!

 

Test omlaag. 600mg heeft niemand nodig, beter 350mg als een nette basis met MEER dan voldoende extra androgeniteit. En daarop bouw je dan verder met dingen die anaboler zijn dan Test en dus zinniger zijn! 

 

Boldenon (niet Bolderone) komt pas tot zijn recht vanaf 600mg en omhoog. Deca is voornamelijk water en heeft best wat bijwerkingen die je niet wil, vooral libido gerelateerde problemen die bij veel mensen de kop op steken.

 

Boldenon op 600mg (en dan opbouwend naar meer, omdat je wil zien hoe je reageert op de compound) in plaats van Deca zou een veel betere keus zijn. Zeker wanneer je al lean bent zoals jij. 

 

Daarnaast ben ik mega fan van orals die het hongergevoel NIET aantasten en alleen droge massa promoten, denk aan Turinabol en Anavar. Als je die gedaan hebt, kan je eens kijken naar Winstrol, die is wat harder op het lijf, maar nog steeds vrij laag op bijwerkingen.

 

Als laatste punt: 

Arimidex is kut, Aromasin is 10x beter ;)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Berichten

    • Zoals allemaal gezegd hierboven: Zomaar een kuur beginnen (zeker in pilvorm alleen) is pure stommiteit.    Sorry, ik heb geen filter Het is gewoon echt dom geweest, maar dat is nu te laat. Ook van die "gains" die je had, is nu niets meer over, en anders ga je het nog verliezen. Dat is de realiteit.   Het goede advies is al gegeven: Kcal omlaag, dan zal je zien dat je afvalt in vetpercentage. Die fase kan best een half jaar duren, bij mij duurt cutten ook lang. Dat is nou eenmaal hoe mijn lichaam werkt.   Een harde workout tot zwetends toe, dat zegt ons ook eigenlijk niets. Het zegt jouzelf ook niets. Het zegt je pas iets als je letterlijk teveel pijn in je armen, borst of whatever hebt om je om te kleden bij de gym. Of dat je de leuning van de trap NODIG hebt om uberhaupt beneden te komen na legday. DAN heb je hard getraind.   Maar terugkomend op het buikje wegtrainen: Kcal omlaag met 300, dan een week dat aantal kcal eten. (Niet teveel in koolhydraten droppen, daar wordt je loom en moe van. Op koolhydraten draaien je spieren EN hersenen!) Dan na die week pas weer op de weegschaal... ben je iets kwijt? Dan is 300kcal zat. Niks kwijt? Dan nog iets minder eten. Dan drop je nog eens 150 kcal zeg maar.   Etc. Etc.   En nogmaals; anabolica verbranden GEEN vet. Daar zijn ze gewoonweg niet voor!  
    • Welkom en veel plezier gewenst met je terugkeer naar het ijzer.  Neem je tijd en enjoy.
  • Sponsors