Advertentie:

netcrawlerx

Newbie op de site

Recommended Posts

Hallookes,

Ben gelukkige papa van 47jaar, 170 groot en 72 kg. 

Sinds oktober verplicht op non actief trainen gezet door de covid maatregelen in België en zie ik er naar uit om er terug in te vliegen.

Ik had me ondertussen op een motor projectje gestort dat ik met mijn reeds overleden vader gestart was.

Vroeger altijd flink gesport, lees kickbox/muay thai en veel fitness. Nu een paar jaren rustiger aan door enkele hernia's, tennis elleboog en slijmbeursontsteking aan knie.

Ik heb me niet zo gehouden aan een mooi eetpatroon met het gevolg dat er hier en daar wat is bijgekomen. Heb nu zelfs Cellulitis op mijn buik. Nog nooit heb ik dit gehad:S.

Hoop dat ik de nodige info hier kan vinden ivm eetpatroon en aangepaste oefeningen want je bent nooit te oud om bij te leren.

 

Grtz

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertentie:

We zijn hier allemaal om elkaar te helpen! Ook in moeilijkere tijden. Als je ergens mee zit, schrijf het van je af hier, oke? 

 

Sporten, gains maken en afvallen. Alles doen we samen. Maar ook elkaar helpen vooral.

 

Welkom kerel!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Berichten

    • Zoals allemaal gezegd hierboven: Zomaar een kuur beginnen (zeker in pilvorm alleen) is pure stommiteit.    Sorry, ik heb geen filter Het is gewoon echt dom geweest, maar dat is nu te laat. Ook van die "gains" die je had, is nu niets meer over, en anders ga je het nog verliezen. Dat is de realiteit.   Het goede advies is al gegeven: Kcal omlaag, dan zal je zien dat je afvalt in vetpercentage. Die fase kan best een half jaar duren, bij mij duurt cutten ook lang. Dat is nou eenmaal hoe mijn lichaam werkt.   Een harde workout tot zwetends toe, dat zegt ons ook eigenlijk niets. Het zegt jouzelf ook niets. Het zegt je pas iets als je letterlijk teveel pijn in je armen, borst of whatever hebt om je om te kleden bij de gym. Of dat je de leuning van de trap NODIG hebt om uberhaupt beneden te komen na legday. DAN heb je hard getraind.   Maar terugkomend op het buikje wegtrainen: Kcal omlaag met 300, dan een week dat aantal kcal eten. (Niet teveel in koolhydraten droppen, daar wordt je loom en moe van. Op koolhydraten draaien je spieren EN hersenen!) Dan na die week pas weer op de weegschaal... ben je iets kwijt? Dan is 300kcal zat. Niks kwijt? Dan nog iets minder eten. Dan drop je nog eens 150 kcal zeg maar.   Etc. Etc.   En nogmaals; anabolica verbranden GEEN vet. Daar zijn ze gewoonweg niet voor!  
    • Welkom en veel plezier gewenst met je terugkeer naar het ijzer.  Neem je tijd en enjoy.
  • Sponsors