Advertentie:

Traveller040

RAD 140 cyle + log

Recommended Posts

Goededag mensen,

 

Zoals gister aangegeven in het introductie topic ga ik hier een log bijhouden van mijn rad 140 log.

Even kort wat over mezelf en daarna over de cycle. Man, 30 jaar en al sinds ik kan lopen met sport bezig. Vanaf mijn 4de tot 22ste voetbal, van mijn 12 tot 16 vechtsport gedaan. Na mijn vechtsport ben ik op mijn 17de gaan fitnessen. Zoals de meeste jarenlang maar wat aangekloot en niet serieus genomen. Het was meer bezig blijven en fit blijven dan om echt te groeien. Na mijn 22ste toen ik stopte met voetbal echt gaan focussen op krachttraining en alles eromheen. Cursussen gevolgd omtrent voeding en het menselijk lichaam. Veel artikelen, onderzoeken etc lezen en podcasts luisteren om mijn kennis telkens uit te breiden.

Dit alles heeft geresulteerd is een fysiek waar ik tevreden mee ben en makkelijk kan onderhouden. Uiteraard ben je nooit tevreden en ben ik nog elke dag bezig met verbeterEn.

 

Vorig jaar mei begonnen met sarms. Ik wilde mijn grenzen en fysiek verleggen en na veel lezen uitgekomen bij sarms. Mijn eerste kuur was ostarine 12 weken lang. Bewust gekozen voor ostarine only cycle ik wilde kijken hoe mijn lichaam reageert op sarms en hoe ik het ervaar voor ik naar de zwaardere sarms ga. Ostarine met een clean bulk gedaan Mijn tweede kuur was LGD4033 12 weken. Met de LGD een bulk met een hoog calorieoverschot gedaan. Na beide kuren een 4 weken nakuur gedaan met clomid. Zeer tevreden over deze kuren en het behaalde resultaat. Ik ben net klaar met mijn cut fase en ik ben nu ruim 4.5kg zwaarder dan toen ik in mei begon en sta wat droger dan toen. Gok een 1-1.5kg aan ostarine overgehouden en 3-3.5kg van de LGD. Geen noemswaardige bijwerkingen gehad. Ik heb bij beide kuren voor en achteraf bloedonderzoek gedaan en alles was dik in orde. (Testosteron is nu zelfs hoger dan voorheen). Als je vragen hebt over deze 2 kuren stel ze gerust ove

 

Nu over deze cycle. 12 weken RAD 140, 25 mg per dag. Dagelijks in de ochtend doseren na het opstaan. Afgelopen maandag begonnen. Bloedonderzoek vooraf was allemaal in orde. Ook na deze 12 weken doe ik een 4 weken nakuur met clomid en hierna weer een onderzoek. Ik heb mijn sarms van een bron hier op het forum. Mijn vorige 2 cycles heb ik ook bij dezelfde bron gehaald omdat ik hier zeer tevreden over ben.

 

Ik ben 180 cm, en mijn gewicht schommeld tussen de 80-80.5kg en rond de 9-9.5% vet. Mijn doel voor deze cycle is een lean bulk in een klein calorieoverschot van 16 weken. Dus alleen pure clean gains te pakken zonder onnodig vet. Na het inlezen over sarms vind ik rad 140 hiervoor het meest geschikt. Ik train 6x per week en volg een PPL schema van dinsdag t/m zondag. Maandag is een rustdag.

 

Week1: deze maandag (31-05) dus begonnen. Eerste week niks noemswaardig. Bij mijn vorige 2 cycles merkte ik van vanaf dag 9-10 dat het begon te werken. Gister en vandaag wel een zichtbaar betere pomp en spieren ogen wat voller maar verder niks bijzonders te melden. Dit had ik ook niet verwacht. Rond dag 10 verwacht ik weer dat ik het ga "voelen".

 

Ik zal wekelijks updaten Veel leesplezier en nogmaals vraag gerust als je vragen hebt in de reacties of prive bericht als je dat liever hebt.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertentie:

Leuk uitgebreid verslag ! Ben heel benieuwd naar je bevindingen zodra je het gaat "merken".

 

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Update week 2:

 

Even kort een paar dingen die ik bij mijn vorige bericht ben vergeten.

 

- tijdens de lockdown hier verbleef ik in het buitenland. Daar waren de gyms op enkele weken na gewoon open. Ik heb dus in deze periode gewoon in een gym kunnen trainen ( wel maar 3x per week ipv 6x) en hierdoor dus weinig tot geen kracht verloren dus ik heb een goede graadmeter voor mijn kracht progressie.

 

- ik heb geen van de "big 3 lifts" in mijn programma dus ik kan jullie hier geen progressie op geven. Vragen of mijn oefenselectie kan je altijd welUpd

 

Update in de gym:

 

Trainingen gaan lekker. In de loop van de week merk ik dat de training "makkelijker" gaat. Ik ga sneller door de sets en oefeningen heen zonder in te leveren op uitvoering en gewicht. Ik heb deze week op vrijwel elke oefening gewicht of reps kunnen toevoegen. De pomp zit er na een workout lekker in en blijft er lang inzitten. Of dit nu al geheel aan rad toe te schrijven is laat ik in het midden omdat ik mijn calorie aan het begin van de cycle verhoogd heb van onderhoud naar klein surplus en dus ook meer vocht vasthoud in de spieren.

 

Update buiten de gym:

 

In het begin van de week wat meer moeite gehad met in slaap komen en vast door te slapen. Ook op mijn vorige cycles had ik hier een paar nachten last van in het begin van de cycle. Ik denk dat het mijn immuunsysteem is die merkt dat er iets nieuws in mijn lichaam aanwezig is. Dit ging zoals bij de vorige cycles na een paar nachten weg en ik slaap nu weer zoals voorheen.

 

Sinds gister begin ik de toenemende vasculariteit te zien. Ik houd van nature heel weinig vet vast op mijn armen en onderbenen. (zelfs in een goede bulk hier nog een goede vasculariteit). Ik houd juist veel vet vast op mijn schouders, onderrug, buik en bovenbenen. Op mijn schouders en boven benen begin ik nu merkbaar meer vasculariteit te zien en zie ik aders opspringen op plekken waar ik ze nog niet eerder zag en dit terwijl vetpercentage redelijk laag is. Ook na een wandeling duidelijk meer veins op mijn bovenbenen. Lekker gevoel Sinds een aantal dagen ook zichtbaar een vollere look in mijn gehele lichaam ondanks dat mijn weekgemiddelde gewicht lager is dan vorige week. (Ik weeg mezelf dagelijks in de ochtend na het opstaan en neem hiervan het weekgemidelde als graadmeter).

Ik heb dus zojuist ook 150/200 kcal per dag extra toegevoegd aan mijn voedingschema.

 

Al met al tevreden met de eerste 2 weken. Geen noemswaardige side effects gehad en progressie begint zich al te laten zien op zowel papier als in de spiegel.

 

Tot volgende week

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heel beknopt! Tof om te lezen dat het fantastisch gaat :)

 

Met ECHTE SARMs heb je geen bijwerkingen (afgezien van bijvoorbeeld S4, maar die zit niet in je kuur) dus die komen als het goed is niet :)

 

Keep pushing forward!

Groeten!

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
21 uur geleden zei Scato89:

Goed om te lezen!

Wat voor schema doe je? Doe je die de gehele kuur of verander je die tijdens?

Push pull legs 6x per week.

 

Jup 12 weken 25 mg.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now