Advertentie:

Sign in to follow this  
BuurmanWum

Introductie

Recommended Posts

Hallo allemaal,

 

Ik zal mijzelf kort introduceren.

Ik ben BuurmanWum, ben 23 jaar en 178cm.

Ik heb van mijn 4e tot 19e gevoetbald en ben dit op mijn 16e gaan combineren met fitness.

In het begin nam ik fitness niet zo serieus en waren de resultaten dus ook niet geweldig.

Toen ik ben gestopt met voetballen ben ik me serieuzer met fitness en voeding bezig gaan houden en de resultaten waren aanzienlijk beter.

Tijdens de lockdown een beetje motivatie (en kracht) verloren, dus nu de gyms weer open zijn is er weer werk aan de winkel maar ben weer vol goede moed bezig.

 

 

Ik hoop hier vooral veel te leren van anderen die meer ervaring hebben zodat ik mijn resultaten nog meer kan verbeteren.

Groeten BuurmanWum

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertentie:

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Berichten

    • Zoals allemaal gezegd hierboven: Zomaar een kuur beginnen (zeker in pilvorm alleen) is pure stommiteit.    Sorry, ik heb geen filter Het is gewoon echt dom geweest, maar dat is nu te laat. Ook van die "gains" die je had, is nu niets meer over, en anders ga je het nog verliezen. Dat is de realiteit.   Het goede advies is al gegeven: Kcal omlaag, dan zal je zien dat je afvalt in vetpercentage. Die fase kan best een half jaar duren, bij mij duurt cutten ook lang. Dat is nou eenmaal hoe mijn lichaam werkt.   Een harde workout tot zwetends toe, dat zegt ons ook eigenlijk niets. Het zegt jouzelf ook niets. Het zegt je pas iets als je letterlijk teveel pijn in je armen, borst of whatever hebt om je om te kleden bij de gym. Of dat je de leuning van de trap NODIG hebt om uberhaupt beneden te komen na legday. DAN heb je hard getraind.   Maar terugkomend op het buikje wegtrainen: Kcal omlaag met 300, dan een week dat aantal kcal eten. (Niet teveel in koolhydraten droppen, daar wordt je loom en moe van. Op koolhydraten draaien je spieren EN hersenen!) Dan na die week pas weer op de weegschaal... ben je iets kwijt? Dan is 300kcal zat. Niks kwijt? Dan nog iets minder eten. Dan drop je nog eens 150 kcal zeg maar.   Etc. Etc.   En nogmaals; anabolica verbranden GEEN vet. Daar zijn ze gewoonweg niet voor!  
    • Welkom en veel plezier gewenst met je terugkeer naar het ijzer.  Neem je tijd en enjoy.
  • Sponsors