Advertentie:

Recommended Posts

Okey ik moet echt mijn frustratie kwijt ; naar van alles geprobeerd te hebben (gezond eten , veel beweging , diëtiste, personal coach ... ) en niks geholpen te hebben maar in plaats van afvallen alleen maar meer aankomen en abnormale eetlust wat me in de obesitas toestand heeft gebracht meet hoog risico van diabetes en gezondheidsproblemen ben ik me gaan inlezen zoals vele van hier geloof ik om een “wonder middel “ te vinden om af te vallen . Nou dat heb ik dus niet gevonden want het bestaat niet maar wel iets gevonden wat mij probleem zou wel bij de handje geven en bij al deze moeilijke proces mij bij kunnen helpen , en ook nog via de huisarts te verkrijgen . Het gaat namelijk om Phentermine ( pil wat de eetlust verminderd en waarvan meer energie krijgt ) op recept verkrijgbaar... dus ik ging naar de huisarts alles uitgelegd en ze weet dat ik al zo lange tijd mee bezig ben en niks helpt en ze zegt aaa nee dit ga ik niet voorschrijven ik vraag waarom zegt ze omdat iets zoals speed erin zat ofzo wn dat er veel nadelen zijn terwijl ik zei dat ik alle risico op mijzelf wil nemen en bla blah blah nog een heleboel onzin ... dan denk ik dan waarom dan krijgen de anderen wel( ik ken veel anderen met obesitas wat deze pillen gewoon op recept krijgen ) en ik niet ? 
En zo is mijn laatste hoop in de zee gegaan 😢

Wie Oh wie weet hoe kom ik aan deze afslank pillen ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertentie:

Hoi Phen,

 

Wat ik begrijp zoek je een "wonder pil", dan moet ik je al snel teleurstellen want die is er niet. Het enige "wonder middel" is voeding. Tussen gezond eten en een dieet om af te vallen zit een heel groot verschil. Je kunt namelijk "gezond" eten maar toch dik worden. Dit gebeurt wanneer je meer calorieën op een dag binnen krijgt dan je verbrand, moeilijker is het niet. 

 

Wanneer jij dus "gezond" eet, en veel sport maar niet afvalt, betekend het dat je teveel calorieën binnen krijgt. Het enige wat je hieraan kunt doen is uitrekenen hoeveel calorieën je eet per dag, en dit aanpassen naar je onderhoud - 200 kcal. Als je hierbij dan nog sport zal je gegarandeerd afvallen en zonder pillen!

 

Ik snap dat dit niet het antwoord is wat je wilt horen, maar helaas is het wel het enige antwoord wat je blijvend verder zal helpen. Mocht je nog vragen hebben hoor ik het graag.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Beste Phen,

 

Ik sluit me volledig bij Fit aan wat dit betreft. Zoek eerst eens serieus naar de oorzaak van de gewichtstoename. Zoals Fit al zegt: meer calorieën innemen dan verbranden resulteert in gewichtstoename. Je zult dus je voedingspatroon en/of je trainingsintensiteit/-frequentie moeten veranderen.

Het besluit van je huisarts is erg verstandig! Die afslankrotzooi doet rare dingen met je lijf.

En tot slot: ik heb eveneens het idee dat je selectief bent. Als je een antwoord niet wilt horen moet je de vraag niet stellen. Gegarandeerd dat je huisarts bijvoorbeeld wel bereid is om je te verwijzen naar een diëtist(e).

Afslankpillen horen thuis bij mensen met daadwerkelijke gezondheidsrisico's. En dan nog op medische indicatie. Als je een strak lijf wilt moet je hard werken met een overeenkomstige leefstijl. Last but not least: de aanhouder wint!

Edited by geert gielissen

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hierboven is helaas alles al gezegd. There is no easy way out. Goed uitgelegd @Fit

 

Wat wij doen met zijn allen, is moeilijk. De truc is om dingen te eten die je LEKKER vind met weinig kcal. Het komt goed, maar je moet een manier vinden waarop je het kunt volhouden zonder dat het een sleur wordt!

 

Meer kunnen we niet zeggen! :(

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now