Advertentie:

Sign in to follow this  
Wayne

optimale voeding voor bulken met RAD140 etc

Recommended Posts

Beste Leden,

 

Momenteel eet ik zo'n 2000 Kcal op off days en 2300 Kcal op training dagen en hiermee heb ik mijn vetpercentage van 21% naar 16% gekregen met 2,4 Kg spiergroei in 2,5 maanden trainen. (ik had al even niet meer getraint, Dus de meeste spiergroei komt waarschijnlijk van spiergeheugen.

 

Nu wil ik een Cycle starten met LGD zal ik dan dit aan kunnen houden? of kan ik dan ook beter mijn voeding intake verhogen?

 

Mijn makro's op dit moment zijn 50/70 gr vet 140/180 Koolhydraten en 200 eiwitten.

 

Groeten,

 

Wayne

Edited by Wayne

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertentie:

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Berichten

    • Hallo Kyra   Je zou ook eens de Hip Thrust moeten overwegen. Dit is nl DE oefening voor booty growth.     
    • Hoi Kyra, 220cm halterstang is meestal een Olympische maat voor mannen, dit heeft met het gripgedeelte(waar je je handen plaatst) te maken die dan 28mm in diameter is. 200cm halterstang is meestal een gangbare maat voor vrouwen waarvan het gripgedeelte 25mm in diameter is.   Olympische halterstang hebben altijd gewichtschijven nodig met een opening van 50mm, en zijn (meestal) kwalitatief erg goed en fijn om mee aan de slag te gaan, nadeel is wel dat ze duurder zijn dan...   Halterstangen met een schijfopname van  30mm, dit zijn meestal goedkope stangen waarvan de hele stang 30mm is, dus ook je gripmaat. Deze stangen kunnen geen heel groot gewicht aan.   Maar als je net begint met trainen überhaupt, dan is het misschien wel verstandiger om een iets goedkoper setje aan te schaffen om te kijken of je het iets vind.   Je kan bij verschillende sites een kijkje nemen bijv. Gorilla sports Decathlon Helisports Je kan ook op Google zoeken naar complete haltersets, mocht je er één op het oog hebben hier even plaatsen.  
    • Oh fijn dank je voor het reageren. Ik zie bv halterstang van 220 is dat de lang voor squat? 
  • Sponsors