Advertentie:

Bald_and_tattoos

Even voorstellen

Recommended Posts

Hallo allemaal ik zal me even voorstellen hier 

 

ik ben Bald_and_tattoos aka yvo 27 jaar. Ik train nu een jaar lang volgas. Ben in dit jaar ook echt serieus gaan trainen. Hiervoor wel eerder fit ess gedaan maar niet met dezelfde insteek als nu. 
 

In het afgelopen jaar flinke stappen gemaakt van 0 trainingen naar PT sessies voor vorm naar nu een 6 dagen schema wat ik nu ondertussen alweer 3 maanden vol kan houden. Ook in de lockdown door kunnen trainen dankzij de gym waar ik bij zit. 
 

in het afgelopen jaar progressie gemaakt van 69KG naar nu huidig( moment van schrijven) 80.5KG ratio 75/25 op een lengte van 183. 
 

ik houd een instagram bij met mijn progressie en fotos van al mijn trainingen. ( als het mag ) check @bald_and_tattoos op insta 
 

ben op dit forum terecht gekomen op zoek naar meer info en meer lees voer. Ook met enkele vragen maar die komen later ! 
 

voor nu is dit even mijn verhaal ik heb er enorm veel zin in om meer te lezen en te leren van dit forum ! 3B8E8534-B018-4356-B43D-5242292BB5D2.jpeg.d3e22276bcc82d8f0b52a020d9523268.jpeg

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertentie:

Welkom op het forum! En je insta is geen probleem hoor :)

 

Lees voer genoeg en met vragen zien we die uiteraard wel verschijnen! 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Welkom man! Progressie foto's zijn altijd awesome. Een foto zegt meer dan 1000 woorden he!

 

Let's get better together!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Berichten

    • Zoals allemaal gezegd hierboven: Zomaar een kuur beginnen (zeker in pilvorm alleen) is pure stommiteit.    Sorry, ik heb geen filter Het is gewoon echt dom geweest, maar dat is nu te laat. Ook van die "gains" die je had, is nu niets meer over, en anders ga je het nog verliezen. Dat is de realiteit.   Het goede advies is al gegeven: Kcal omlaag, dan zal je zien dat je afvalt in vetpercentage. Die fase kan best een half jaar duren, bij mij duurt cutten ook lang. Dat is nou eenmaal hoe mijn lichaam werkt.   Een harde workout tot zwetends toe, dat zegt ons ook eigenlijk niets. Het zegt jouzelf ook niets. Het zegt je pas iets als je letterlijk teveel pijn in je armen, borst of whatever hebt om je om te kleden bij de gym. Of dat je de leuning van de trap NODIG hebt om uberhaupt beneden te komen na legday. DAN heb je hard getraind.   Maar terugkomend op het buikje wegtrainen: Kcal omlaag met 300, dan een week dat aantal kcal eten. (Niet teveel in koolhydraten droppen, daar wordt je loom en moe van. Op koolhydraten draaien je spieren EN hersenen!) Dan na die week pas weer op de weegschaal... ben je iets kwijt? Dan is 300kcal zat. Niks kwijt? Dan nog iets minder eten. Dan drop je nog eens 150 kcal zeg maar.   Etc. Etc.   En nogmaals; anabolica verbranden GEEN vet. Daar zijn ze gewoonweg niet voor!  
    • Welkom en veel plezier gewenst met je terugkeer naar het ijzer.  Neem je tijd en enjoy.
  • Sponsors