Advertentie:

Sign in to follow this  
jiggie

Bulk tijd

Recommended Posts

Zo mijn zomer is voorbij, dus weer tijd om te bulken.

nu tijdens mijn vakantie sprak ik iemand over 

MCT Olie als extra kcal toevoeging in dieet.

14ml olie is 126 kcal

iemand hier ervaring ermee?


Voor de liefhebber gisteren gevonden bij LIDL

kant en klare noedels🤪 0,45 cent per pak zitten 2 zakjes van 150gr in.

 

7E1FE562-5F36-4CE4-B39A-46CA15754589.jpeg

76CD1760-793A-4148-94B0-03B4E6426B6D.jpeg

Edited by jiggie
Toevoegen

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertentie:

Ik heb geen ervaring met mct's noch met bulken. Van Medium Chain Triglycerides (MCT) heb ik begrepen dat het gepumpt wordt alszijnde een middel om gewicht te verliezen. Uiteindelijk blijkt het weggegooid geld. 

 

Bij bulken heb ik begrepen dat je dan in een iets meer anabole toestand komt. Ga je daarna cutten dan kom in een katabole toestand. Dus, de spiermassa die je opbouwt tijdens de bulk gaat er tijdens het cutten weer af. Tenzij je steroiden neemt. 

Wil je toch meer kcal-en opnemen dan doe je dat in mijn opinie best onder de vorm van meer proteinen. Deze vergen het meeste energie om afgebroken te worden in het lichaam. Anderzijds beletten ze dat je spier verliest tijden een cut.

 

Noedels kunnen lekker zijn.....als snack. Wil je gezond eten verhoog dan je vezels en omega 3. Begin je dag met havermout. Eet de ganse dag een stukje fruit als tussendoor. Maak zelf een groentesoep met alles wat je kan vinden. Vooral Brocolli staat bovenaan mijn lijst voor zijn heilzame micronutrienten. Vezels zijn de voedingsbodem voor een gezonde darmflora. Dit resulteert in een betere algemene vorm van welzijn. vb humeur, immuniteit, cognitie. Omega 3 haal je vooral uit vette vis. vb Zalm, Makreel

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Berichten

    • Zoals allemaal gezegd hierboven: Zomaar een kuur beginnen (zeker in pilvorm alleen) is pure stommiteit.    Sorry, ik heb geen filter Het is gewoon echt dom geweest, maar dat is nu te laat. Ook van die "gains" die je had, is nu niets meer over, en anders ga je het nog verliezen. Dat is de realiteit.   Het goede advies is al gegeven: Kcal omlaag, dan zal je zien dat je afvalt in vetpercentage. Die fase kan best een half jaar duren, bij mij duurt cutten ook lang. Dat is nou eenmaal hoe mijn lichaam werkt.   Een harde workout tot zwetends toe, dat zegt ons ook eigenlijk niets. Het zegt jouzelf ook niets. Het zegt je pas iets als je letterlijk teveel pijn in je armen, borst of whatever hebt om je om te kleden bij de gym. Of dat je de leuning van de trap NODIG hebt om uberhaupt beneden te komen na legday. DAN heb je hard getraind.   Maar terugkomend op het buikje wegtrainen: Kcal omlaag met 300, dan een week dat aantal kcal eten. (Niet teveel in koolhydraten droppen, daar wordt je loom en moe van. Op koolhydraten draaien je spieren EN hersenen!) Dan na die week pas weer op de weegschaal... ben je iets kwijt? Dan is 300kcal zat. Niks kwijt? Dan nog iets minder eten. Dan drop je nog eens 150 kcal zeg maar.   Etc. Etc.   En nogmaals; anabolica verbranden GEEN vet. Daar zijn ze gewoonweg niet voor!  
    • Welkom en veel plezier gewenst met je terugkeer naar het ijzer.  Neem je tijd en enjoy.
  • Sponsors