Advertentie:

Sign in to follow this  
Jarno

Hallo

Recommended Posts

Hoi mijn naam is Jarno en ik ben 45 jaar jong.

Ik train nu sinds 4 jaar waarvan de laatste 2 jaar echt alleen krachttraining. Daarvoor heb ik ongeveer 10 jaar fanatiek aan mountainbiken gedaan waarvan de laatste 2 jaar in combinatie met krachttraining. Ben lid geworden van dit forum omdat ik mijzelf aan het verdiepen ben in sarms, zou dit graag een keertje willen proberen om te kijken wat voor een effect dit op mijn lichaam heeft. Ook vindt ik het leuk om wat rond te neuzen om te zien of ik interessante trainings en voedings tips tegen kom. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertentie:

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Berichten

    • Welkom Nick,   Ben blij dat je een pak beter bent. Langzaam aan de weg timmeren nu zonder te belasten inderdaad. Hou het leuk. Kom wel goed !
    • Welkom Nick,   die chemotherapie is natuurlijk een aanslag op je lichaam. Ik zou zeggen geniet van het sporten en leg de lat niet meteen te hoog voor jezelf dit levert stress op en is voor niemand goed. je moet heel wat hebben meegemaakt. goede combi fitness en mtb doe ik ook krachttraining op de sportschool en hardlopen en mtb en lekker buiten 
    •   Jawel hoor, maar als je 25% bodyfat hebt, is het geen goed idee daar eerst nog spiermassa bij te zetten. Gaat ook veel minder snel dan wanneer je eerst even het grote gedeelte eraf werkt en DAN daar de massa bijzet.   Je lichaam wordt niet graag zwaarder namelijk!
  • Sponsors