Advertentie:

Sign in to follow this  
Mutantstingrays

Voorstellen

Recommended Posts

Hallo ik ben tjabo ben niet hier ..

Heb er ongeveer 6 jaar bodybuilding op zitten . Woog toen 90 kilo met 10 %  echter 10 jaar geleden  .

Nu weer sinds september begonnen sta nu op 80 kilo , gaat allemaal best hard moet ik zeggen , met een vatsoenlijk eetschema a 4100 cal .

Echter ben ik steigerbouwer , en loop zeker tussen de 15 a 25 km per dag om het nog maar niet over het fysieke arbeid te praten 🤣.

Heb vroeger wel is een kuurtje gedaan , en wil dat met de tijd weer gaan doen echter niet meer thuis in de betere merken , aangezien die niet meer bestaan 🥺

Na beetje onderzoek kwam ik uit op mactropin ... echter staat die hier bij jullie niet zo hoog aangeschreven,  kan ik hier ergens vinden wat wel goede , en niet ondergedoseerde merken zijn ...

Had vroeger bio gem  genericks  lyy gg

Mvg tjabo 💪💪💪

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertentie:

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Berichten

    • Zoals allemaal gezegd hierboven: Zomaar een kuur beginnen (zeker in pilvorm alleen) is pure stommiteit.    Sorry, ik heb geen filter Het is gewoon echt dom geweest, maar dat is nu te laat. Ook van die "gains" die je had, is nu niets meer over, en anders ga je het nog verliezen. Dat is de realiteit.   Het goede advies is al gegeven: Kcal omlaag, dan zal je zien dat je afvalt in vetpercentage. Die fase kan best een half jaar duren, bij mij duurt cutten ook lang. Dat is nou eenmaal hoe mijn lichaam werkt.   Een harde workout tot zwetends toe, dat zegt ons ook eigenlijk niets. Het zegt jouzelf ook niets. Het zegt je pas iets als je letterlijk teveel pijn in je armen, borst of whatever hebt om je om te kleden bij de gym. Of dat je de leuning van de trap NODIG hebt om uberhaupt beneden te komen na legday. DAN heb je hard getraind.   Maar terugkomend op het buikje wegtrainen: Kcal omlaag met 300, dan een week dat aantal kcal eten. (Niet teveel in koolhydraten droppen, daar wordt je loom en moe van. Op koolhydraten draaien je spieren EN hersenen!) Dan na die week pas weer op de weegschaal... ben je iets kwijt? Dan is 300kcal zat. Niks kwijt? Dan nog iets minder eten. Dan drop je nog eens 150 kcal zeg maar.   Etc. Etc.   En nogmaals; anabolica verbranden GEEN vet. Daar zijn ze gewoonweg niet voor!  
    • Welkom en veel plezier gewenst met je terugkeer naar het ijzer.  Neem je tijd en enjoy.
  • Sponsors