Advertentie:

Sign in to follow this  
Dmulder86

Waar en waarmee te beginnen

Recommended Posts

Na een poosje op het forum gestruint te hebben weet ik niet echt meer wat waar is:) i

Ik sport al fanatiek een jaar of 8 eerst elke dag en sinds 2,5 jaar (kinderen) 4 a 5 x in de week. Ik weeg inmiddels 108kg bij 1,89 mtr en lichaamsvet ong 18%. Nou ben ik aan het oriënteren en dus aan het overwegen om een kuur te nemen. Maar wat denken, of adviseer jullie om te nemen en in welke dosering?

Ik wil wel droger worden maar ook zeker groeien, wie niet? :D maar prio is nu wel droger worden zonder verlies van spiermassa.  Voeding zit nu tegen de 3000 aan.

Dit zou dus de eerste kuur worden

Alvast bedankt voor jullie reactie 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertentie:

Als ik jou was zou ik als eerste kuurtje sustanon 500mg per week nemen, ook even jouw calorie behoefte berekenen  voor de dag, en 500 calorieën minder nemen dan aanbevolen per dag. Neem hoog eiwitten en probeer complexe koolhydraten te nemen. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Berichten

    • Ik werk zelf ook onregelmatige diensten als ik ochtenddienst heb neem ik brood mee en eet savonds warm Als ik middagdienst heb eet ik tussen de middag warm en neem savonds brood mee. Ok zou dus in jou geval tussen de middag voor het werk warm eten
    • Hallo,   Sinds kort heb ik een nieuw bijbaantje, als boodschappen bezorger bij de Abert Heijn.  Door het baantje werk ik een aantal dagen in de week van 14:00 tot 22:00 en ben ik onderweg op het moment van m'n dagelijkse avondmaaltijd. Ik prep m'n maaltijden omdat ik nu in de cut zit. Deze lijn trek ik graag door maar, hoe warm ik mijn eten nu op?  Tuurlijk kan ik bij willekeurige mensen aanbellen om te vragen of ik de magnetron mag gebruiken, het liefst meid ik dat.    Mijn vraag; Zijn er magnetrons langs de weg te vinden? Bij supermarkten, tankstations, etc? Of weet je betere alternatieven?>   Let me know!
    • Drijf het volume van de beenoefeningen zeker ook op zoals @Traveller040 zei. Enkel leg extension, leg curls en een leg press gaan toch te magertjes zijn voor een goede beenontwikkeling. Neem zeker squatten, romanian deadlift of gewone deadlifts en bijvoorbeeld lunges op in je schema. Laatste zijn compoundoefeningen en zijn algemeen gunstiger voor spierontwikkeling. Je hebt namelijk nogal veel isolatieoefeningen in je routine. Op zich niets mis mee maar ze nemen wel de bovenhand. Neem de verhouding minstens 2/3 compound en 1/3 isolatie in je trainingen.  
  • Sponsors