Advertentie:

Fitness23

Groeihormonen (Piemel)

Recommended Posts

Advertentie:

Hey kerel,

 

Kan je gelijk uit de droom helpen: als je geen micropenis hebt, gaat geen enkel hormoon je daar helpen als je ouder bent dan 18😆

 

Groeihormoon doet namelijk alleen dingen GROEIEN in je puberteit. Daarna stopt het daarmee en gaat het veel andere dingen doen.

 

Groeten!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Helaas. Is niet waar, ik zit 8 jaar in deze informatie en dat is helaas niet wat het doet. Zonder operatie is jouw henkie niet te vergroten. Erewoord! 

 

Weet je wat helpt? Niet zo onzeker zijn! Als je henkie niet groot genoeg is, zit dat tussen je oren! Of krijg je constant klachten dat ie klein is? Hoogstwaarschijnlijk niet :)

 

Seks is ook veeeeeel meer dan jouw "size". Het is letterlijk wat jij daarmee kunt, als je in seks zuigt, dan moet je je daarin beter verdiepen! En niet in wondermiddeltjes die DAAR helaas niets voor doen. Vrouwen vinden het fantastisch als je met ze speelt en tease't. Erg veel vrouwen kunnen door penetratie ook nog eens niet klaarkomen, dus uiteindelijk heb je geen hol aan "lengte". Dikte moet je wel wat hebben, maar dat zit meestal wel oke.

 

En ik zou dat allemaal niet zeggen als ik zelf ook niet gemiddeld was. Ik ben gewoon gemiddeld, en jij waarschijnlijk ook. Werk aan je seks-game, en niet aan je "laat ik de makkelijke uitweg kiezen"-game. 

 

En dan om te eindigen:

SAMEN goed worden is seks is iets van maanden en jaren... een one-night-stand is (denk ik, nooit behoefte aan gehad) ALTIJD mega slechte seks. Het kan ook gewoon niet dat je elkaar "kent" na een meter bier en 15 minuten lullen over je hobby en huisdieren.

 

Misschien wat te lang en too much info, maar heb het beste met je voor en hier heb je tenminste wat aan bro ;)

 

Groeten!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
19 uur geleden zei Jarno:

Shorty, ook al seksuoloog zie ik.😂

 

Van alle markten thuis xD

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Berichten

    • Hallo everyone    I moved from Denmark to Holland. I need some testosterone and EQ for personal use. Anyone have it plz dm me a on my telegram. Username their “Darkwolvesme”. I live in Amsterdam now. Thanks 
    • Alvast bedankt voor de schema's en de reply. Maar ook in jou schema ging je dan 5/7 trainen, wat ik zelf niet kan. het blijft wat zoeken, zodra je benen integreert, om dit in 3 dag /week rond te krijgen.   Ik zie wel dat je Squats en deadlifts op dezelfde dag deed, dus dat zie ik voor mezelf wel als mogelijkheid om één extra dag in te lassen en zo toch al enkele compounds te kunnen toevoegen voor de benen/onderrug...   Thanks.  
    • Heb nog een opvolg shema gevonden van dit schema maar het laatste schema om dan zwaarder te gaan vind ik niet😢 heel waarschijnlijk weg gedaan. Je kunt de deze bijlage pas zien als je bent ingelogd. Je kunt de deze bijlage pas zien als je bent ingelogd.
  • Sponsors