Advertentie:

Moerasman

Ostarine kuur

Recommended Posts

Beste leden van het krachtforum, 

 

Ik (24) ben al een tijdje geïnteresseerd in sarms om mijn training naar het volgende level te brengen. Na enig research heb ik besloten om een ostarine te gaan proberen. Dit omdat ik een rustige stap in de PED wereld wil zetten en kijken hoe mijn lichaam gaat reageren op de kuur.  De kuur zal als volgt gaan:

 

1-2 week 10 mg 

3-8 week 20 mg

 

Afhankelijk van hoe ik op de kuur reageer trek ik het door naar 12 weken. 

 

Natuurlijk zal ik voor en na de kuur mijn bloed laten testen en kijken wat voor invloed de sarms op mij lichaam hebben gehad

 

Als PCT zal ik waarschijnlijk clomifeen gebruiken. 

 

Nu heb ik nog een paar vraagjes. 

Is er een beter PCT alternatief? 

Hoe lang zal ik moeten na kuren? 

Moet ik ook iets achter de hand hebben voor gyno vorming? 

Wanneer moet ik mijn bloed laten testen na de kuur? 

 

Alvast bedankt en als jullie nog tips hebben hoor ik het graag! 

 

Met vriendelijke groet 

 

Moerasman. 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertentie:

Hallo Moerasman, @Shorty maakte een topic over dit onderwerp. Deze kan je hier vinden.

 

Wat het testen van het bloed na de pct betreft vind ik een discussiepunt. Als ik het goed heb kan je natuurlijk testosteron 200% stijgen tijdens de pct-kuur. Dus de kans bestaat wanneer je vlak achter de kuur test, je testosteron op bijvoorbeeld 150% staat wat een vals beeld kan opleveren. Komt nog bij dat de eliminatiefactor van Clomid 4 tot 11 weken kan duren afhankelijk van het individu. 

 

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bedankt voor de referentie!

 

Na wat dieper te hebben gegraven op @Shorty@Shorty zijn posts. Zijn bijna al mijn vragen beantwoord. Ik zal mijn geplande dosis verhogen naar 25mg per dag. Gevolgd op een clomid nakuur van 4 week. Ik kan wel eventueel een log bijhouden mocht daar animo voor zijn binnen het forum. 

Edited by Moerasman

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 uur geleden zei Moerasman:

Bedankt voor de referentie!

 

Na wat dieper te hebben gegraven op @Shorty@Shorty zijn posts. Zijn bijna al mijn vragen beantwoord. Ik zal mijn geplande dosis verhogen naar 25mg per dag. Gevolgd op een clomid nakuur van 4 week. Ik kan wel eventueel een log bijhouden mocht daar animo voor zijn binnen het forum. 

 

Dat is de correcte en veilige manier idd. Tof dat je mijn raad opvolgt, ga je geen spijt van krijgen.

 

Alleen loggen als je ZEKER weet dat je echt SARMs hebt en geen vreemde capsules die goedkoop waren uit Polen of godweet waar en gelabeld zijn als SARMs, maar het stiekem niet zijn. 

 

Ik zeg dat laatste omdat je het hebt over 2 doseringen die niet helemaal kloppen, die 10 en 20mg. Wat je met Ostarine wilt als man is 25 zoals je al zei. Daar gaan mijn haren altijd van overeind want als simpelweg de dosering al niet klopt, kan de hele zooi ook niet voor de volle 100% kloppen snap je? 

 

Je hoort van Ostarine niet 1 bijwerking te krijgen, niet 1. Dus als je wat krijgt, meteen kappen en nakuren :( dan is het gegarandeerd niet wat je denkt gekocht te hebben!

 

Groeten bro!

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Berichten

    • Zoals allemaal gezegd hierboven: Zomaar een kuur beginnen (zeker in pilvorm alleen) is pure stommiteit.    Sorry, ik heb geen filter Het is gewoon echt dom geweest, maar dat is nu te laat. Ook van die "gains" die je had, is nu niets meer over, en anders ga je het nog verliezen. Dat is de realiteit.   Het goede advies is al gegeven: Kcal omlaag, dan zal je zien dat je afvalt in vetpercentage. Die fase kan best een half jaar duren, bij mij duurt cutten ook lang. Dat is nou eenmaal hoe mijn lichaam werkt.   Een harde workout tot zwetends toe, dat zegt ons ook eigenlijk niets. Het zegt jouzelf ook niets. Het zegt je pas iets als je letterlijk teveel pijn in je armen, borst of whatever hebt om je om te kleden bij de gym. Of dat je de leuning van de trap NODIG hebt om uberhaupt beneden te komen na legday. DAN heb je hard getraind.   Maar terugkomend op het buikje wegtrainen: Kcal omlaag met 300, dan een week dat aantal kcal eten. (Niet teveel in koolhydraten droppen, daar wordt je loom en moe van. Op koolhydraten draaien je spieren EN hersenen!) Dan na die week pas weer op de weegschaal... ben je iets kwijt? Dan is 300kcal zat. Niks kwijt? Dan nog iets minder eten. Dan drop je nog eens 150 kcal zeg maar.   Etc. Etc.   En nogmaals; anabolica verbranden GEEN vet. Daar zijn ze gewoonweg niet voor!  
    • Welkom en veel plezier gewenst met je terugkeer naar het ijzer.  Neem je tijd en enjoy.
  • Sponsors