Advertentie:

Sign in to follow this  
Maik

Bench press set

Recommended Posts

Goeden avond alleb,

 

Nu we weer in een nieuwe lockdown gaan en aangezien dit niet de laatste zal zijn willen mn vrouw en ik een kleine eigen gym gaan maken thuis om de lockdowns op te vangen.

 

Nu zijn wij op zoek naar een goede complete verstelbare halterbank set waar je verschillende oefeningen mee kunt doen.

Denk aan bench press, biceps, triceps, benen en bv dips.

 

ik zie er veel voorbij komen via google maar weet niet zo goed wat nu goed en betrouwbaar merk is. Heb het idee dat het er 100 in een dozijn zijn namelijk.

 

mvg Maik Roode

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertentie:

Misschien kijker naar een squat rek? En dan een los bankje erbij kopen? Geeft je de mogelijkheid om veel meer te trainen dan alleen een benchpress.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb zelf een multifunctioneel fitness rek, volgens mij bij gorillasports vandaan. Die kan je instellen als squat rek en als bankdruk rek. Heel handig enkel is de houding voor bankdrukken net rot bij mij maar dat komt meer door mijn bankje denk ik. 

 

https://gorillasports.nl/deal/multi-squat-rack

 

Je kunt hem dus op meerdere manieren uit elkaar schuiven, in zowel de breedte als hoogte!

Share this post


Link to post
Share on other sites

DIY, heeft me een 250Euro gekost met verf bij, en 3-4uurtjes tijd heb ik tijdens de eerste lockdown gemaakt dan weet je ook direct wat doen :P al die dingen zijn verschuifbaar of volledig weg te halen bv safety bars. 

Je kunt de deze bijlage pas zien als je bent ingelogd.

Je kunt de deze bijlage pas zien als je bent ingelogd.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Berichten

    • Zoals allemaal gezegd hierboven: Zomaar een kuur beginnen (zeker in pilvorm alleen) is pure stommiteit.    Sorry, ik heb geen filter Het is gewoon echt dom geweest, maar dat is nu te laat. Ook van die "gains" die je had, is nu niets meer over, en anders ga je het nog verliezen. Dat is de realiteit.   Het goede advies is al gegeven: Kcal omlaag, dan zal je zien dat je afvalt in vetpercentage. Die fase kan best een half jaar duren, bij mij duurt cutten ook lang. Dat is nou eenmaal hoe mijn lichaam werkt.   Een harde workout tot zwetends toe, dat zegt ons ook eigenlijk niets. Het zegt jouzelf ook niets. Het zegt je pas iets als je letterlijk teveel pijn in je armen, borst of whatever hebt om je om te kleden bij de gym. Of dat je de leuning van de trap NODIG hebt om uberhaupt beneden te komen na legday. DAN heb je hard getraind.   Maar terugkomend op het buikje wegtrainen: Kcal omlaag met 300, dan een week dat aantal kcal eten. (Niet teveel in koolhydraten droppen, daar wordt je loom en moe van. Op koolhydraten draaien je spieren EN hersenen!) Dan na die week pas weer op de weegschaal... ben je iets kwijt? Dan is 300kcal zat. Niks kwijt? Dan nog iets minder eten. Dan drop je nog eens 150 kcal zeg maar.   Etc. Etc.   En nogmaals; anabolica verbranden GEEN vet. Daar zijn ze gewoonweg niet voor!  
    • Welkom en veel plezier gewenst met je terugkeer naar het ijzer.  Neem je tijd en enjoy.
  • Sponsors