Advertentie:

Stijve hark

Sustanon Gel

Recommended Posts

Heeft iemand ervaring met sustanon gel? of een andere testosteron verhogende gel? Wat zijn de eventuele bijwerkingen/ Voor- en nadelen? Is het effectief? Ik heb al veel informatie opgezocht naar dit topic, maar heb tot heden nog niet echt ervaringen gevonden. Hopelijk kunnen jullie mij verder helpen in mijn zoektocht.

 

Alvast bedankt

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertentie:

Hey man!

 

Testosteron gel krijg je niet zomaar, dat is een voorgeschreven middel. Daarbij is het ook ZEER ineffectief, heel veel pieken en dalen in de bloedconcentratie. 

 

Bijwerkingen? Alles die je bij een injecteerbare vorm van Testosteron ook hebt. Testosteron is namelijk Testosteron.

 

(Betrouwbaar) Testosteron verhogen is vrijwel onmogelijk, behalve door injecties. En ja, dat moet dan elke week meerdere keren. Telkens een naald in je flikker :P dus als je dat niet ziet zitten, houdt kuren op. (Heb de impressie dat het daar naartoe gaat namelijk, en dat je niet wilt prikken.)

 

Als ik mis zit, moet je het ook ff zeggen.

Groeten!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Berichten

    • Hallo,   Ik zit nu in mijn cut in de laatste weken. Ik zou evt al kunnen stoppen maar ik wil er nog iets meer vet af. Het probleem is dat mijn diabetes heel erg tegen mij werkt. Ik zit veel laag en om dan ook nog eens op een lege maag te sporten terwijl je je al kut voelt is echt niet meer vol te houden.   Ik denk als ik nog 3 weken doorga het perfecte resultaat er is voor mij alleen mijn lichaam heeft echt meer eten nodig vooral nu met mijn diabetes ongeregeldheden.   Stel ik stop nu en zorg dat ik net zo hard blijf sporten, gezond eet en op gewicht blijf en ik doe een pauze van 1 of 2 weken: heb ik dan hetzelfde resultaat als dat ik nu doorga of zorgt die pauze voor minder spieren voor het uiteindelijke resultaat?   Hopelijk heb ik het duidelijk genoeg uitgelegd, alvast bedankt 
    •   Misschien JEFIT?  
    • @Shorty had je pb gestuurd
  • Sponsors