Advertentie:

Stijve hark

Sustanon Gel

Recommended Posts

Heeft iemand ervaring met sustanon gel? of een andere testosteron verhogende gel? Wat zijn de eventuele bijwerkingen/ Voor- en nadelen? Is het effectief? Ik heb al veel informatie opgezocht naar dit topic, maar heb tot heden nog niet echt ervaringen gevonden. Hopelijk kunnen jullie mij verder helpen in mijn zoektocht.

 

Alvast bedankt

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertentie:

Hey man!

 

Testosteron gel krijg je niet zomaar, dat is een voorgeschreven middel. Daarbij is het ook ZEER ineffectief, heel veel pieken en dalen in de bloedconcentratie. 

 

Bijwerkingen? Alles die je bij een injecteerbare vorm van Testosteron ook hebt. Testosteron is namelijk Testosteron.

 

(Betrouwbaar) Testosteron verhogen is vrijwel onmogelijk, behalve door injecties. En ja, dat moet dan elke week meerdere keren. Telkens een naald in je flikker :P dus als je dat niet ziet zitten, houdt kuren op. (Heb de impressie dat het daar naartoe gaat namelijk, en dat je niet wilt prikken.)

 

Als ik mis zit, moet je het ook ff zeggen.

Groeten!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Berichten

    • Zoals allemaal gezegd hierboven: Zomaar een kuur beginnen (zeker in pilvorm alleen) is pure stommiteit.    Sorry, ik heb geen filter Het is gewoon echt dom geweest, maar dat is nu te laat. Ook van die "gains" die je had, is nu niets meer over, en anders ga je het nog verliezen. Dat is de realiteit.   Het goede advies is al gegeven: Kcal omlaag, dan zal je zien dat je afvalt in vetpercentage. Die fase kan best een half jaar duren, bij mij duurt cutten ook lang. Dat is nou eenmaal hoe mijn lichaam werkt.   Een harde workout tot zwetends toe, dat zegt ons ook eigenlijk niets. Het zegt jouzelf ook niets. Het zegt je pas iets als je letterlijk teveel pijn in je armen, borst of whatever hebt om je om te kleden bij de gym. Of dat je de leuning van de trap NODIG hebt om uberhaupt beneden te komen na legday. DAN heb je hard getraind.   Maar terugkomend op het buikje wegtrainen: Kcal omlaag met 300, dan een week dat aantal kcal eten. (Niet teveel in koolhydraten droppen, daar wordt je loom en moe van. Op koolhydraten draaien je spieren EN hersenen!) Dan na die week pas weer op de weegschaal... ben je iets kwijt? Dan is 300kcal zat. Niks kwijt? Dan nog iets minder eten. Dan drop je nog eens 150 kcal zeg maar.   Etc. Etc.   En nogmaals; anabolica verbranden GEEN vet. Daar zijn ze gewoonweg niet voor!  
    • Welkom en veel plezier gewenst met je terugkeer naar het ijzer.  Neem je tijd en enjoy.
  • Sponsors