Advertentie:

Sign in to follow this  
ScoobysFundRaise

Help mijn Fundraise!

Recommended Posts

Mijn naam is Patrick, en ga rond allerlei forums om als doel Custommealplanner en scoobysworkshop.com online te houden.
Help mee om fitness gratis en voor iedereen beschikbaar te houden. Laat de fitness industrie de beginnende nieuwe generatie niet voor de gek houden met allerlei poedertjes, verkeerde doel stellingen en een juiste verwachtings patroon te creeeren.

 

Fitness is gratis, en voor iedereen ! althans tot 31 december :(
Help mij hierom de website waar al 15jaar gratis en voor niks alle waarheden over Homeworkouts, krachttraining, bodybuilding, cardio en voeding kan vinden online te houden !
Om deze website online te houden voor het wereldwijde publiek wilt de eigenaar voor 1 Januari, 250 duizend Amerikaanse Dollars ervoor zien. Wat hij zal gaan geven aan een goed doel naar keuze.
Om even duidelijk te wezen: ik verdien hier geen ene cent aan, en dat wil ik ook niet, en Scooby ook niet. Fitness is gratis en voor iedereen.
Dankzij dit enorme bedrag heb ik jouw hulp nodig zodat dit voor de eeuwigheid online kan blijven. 
Het gaat natuurlijk over <https://www.scoobysworkshop.com> en <https://www.custommealplanner.com>
Voordat je uberhaubt een donatie doet, neem dan even de tijd om rond te kijken op de workshop en een maaltijdplanner te maken. Kijk ook even rond op zijn Youtube kanaal Scooby1961. 
 

De fundraise vind je op
<https://www.gofundme.com/f/save-the-real-true-fitness-webpage?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=p_cp share-sheet&fbclid=IwAR28A6WXfiy1j28syXVph0eQwrC27eAyAXJmFjjkpNOxTe9RsxMsPxdOX74>

 

Wil jij ook gelijkwaardigheid en wens jij andere ook een juiste start in hun fitness avonturen? Help mij dan alstublieft, deel mijn fundraise aan mensen die hier interresse in hebben.

Houd de waarheid online ! Gratis voor iedereen !

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertentie:

Je doelstelling en intentie zijn lovenswaardig Scooby. Maar zoals met alles bestaat het leven uit keuzes maken. Kinderen voedt je daarmee op; volwassenen worden geacht dat zelf te doen.

En daar zit 'm nou net de kneep. Veel mensen LATEN zich een rad voor ogen draaien zonder zich er bij af te vragen of 't bij hun past en voldoet aan hun persoonlijke doelen en wensen. 

Persoonlijke ontwikkeling hangt samen met keuzes maken die passen bij je persoonlijkheid, aard en doelstellingen. Wijk je daarvan af; gaat 't vroeg of laat mis. Ook voor wat betreft sport in het algemeen en fitness in het bijzonder. 

Moraal van dit verhaal: onderzoek en ervaar ZELF wat bij je past. En misschien moet je dan inderdaad de ene voor de andere groep inruilen. Maar wel een waar je je echt thuis in voelt.

 

Voor wat betreft je doelstelling: je actie zal weinig veranderen aan de situatie. Veel mensen laten zich graag leiden door de geldende mening en samenstelling van de groep waartoe ze behoren. Daartoe brengen ze graag een offertje. Daarbij komt dat je de marketing machine niet moet onderschatten. Een enorme industrie met evenzoveel middelen. Bespaar jezelf een teleurstelling.

Edited by geert gielissen

Share this post


Link to post
Share on other sites

Blijft bij mij de vraag waarom jij zelf 250k wilt ophalen hiervoor dat lijkt mij nagenoeg niet mogelijk. Wat ik begrijp zoekt de eigenaar die het wel overnemen voor 250k en daar is nog niemand voor naar voren gestapt. Ja hij wil het geld doneren maar dit is niet zomaar een bedrag. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heeft ook door mijn hoofd gespeeld Arjen. Krijg hier een beetje een vieze smaak van. Beetje paradoxaal. 

P.S.: Dit forum is ook gratis. Deelnemers met erg veel, vooral functionele en op ervaring gebaseerde kennis. Ook qua diepere kennis heeft Krachtforum het nodige potentieel. Heb je een vraag; lanceer 'm en je wordt in ieder geval serieus genomen. Absolute waarheden zijn er niet, maar je wordt een eind op weg geholpen.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Op 8-1-2022 at 16:49 zei geert gielissen:

Heeft ook door mijn hoofd gespeeld Arjen. Krijg hier een beetje een vieze smaak van. Beetje paradoxaal. 

P.S.: Dit forum is ook gratis. Deelnemers met erg veel, vooral functionele en op ervaring gebaseerde kennis. Ook qua diepere kennis heeft Krachtforum het nodige potentieel. Heb je een vraag; lanceer 'm en je wordt in ieder geval serieus genomen. Absolute waarheden zijn er niet, maar je wordt een eind op weg geholpen.

 

Precies ben ik niet de enige. Dit forum is ook gratis en help iedereen waar ik kan bij eventuele vragen. Ook zijn er zat andere leden met deze kennis. Ik verdien hier ook niks aan en dat is voor mij ook niet se bedoeling, heb het opgezet als hobby en het zien groeien is alles wat wat ik wil zien :)

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Berichten

    • Dag allemaal,   Ik ben mathijn, 30 jaar. Vader van 2 kinderen. Ik train nu zo ongeveer 14 jaar. Nooit tevreden geweest met het resultaat. Ik denk toch dat ik iets verkeerd doe, aangezien ik altijd 3x per week 1,5 uur sport. Thuis een homegym gemaakt (squatrack waarmee je ook kunt bankkdrukken, verstelbare dumbelset tot 24 kg en pull up bar).  Ik ga 1x per week naar de basic fit voor uitgebreide beentraining, 2x per week train ik thuis. (1x rug en biceps, 1 x borst, schouders en triceps).  Ik heb 2x een half jaar niet gesport door drukte met werk en een verbouwing thuis, in die periodes 2x een hernia gehad. Verlamming aan mijn rechtervoet aan overgehouden (klapvoet). Daaraan ben ik geopereerd waardoor ik weer kan lopen zonder spalk (1 jaar in een revalidatiekliniek gezeten om te kunnen herstellen). Besloten nu nooit meer een training over te slaan, gezien ik dit blijkbaar echt nodig heb.   Nu ben ik lid geworden van dit forum in de hoop dat er mensen zijn die mij wat advies kunnen geven. Ik ben niet heel sterk maar ben wel fors gebouwd. Ik bouw snel spieren op, verlies ze ook heel snel als ik wat minder sport. Ik kom ook snel aan en val snel af. Mijn grootste probleem is wat heel veel sporters hebben volgens mij: ga ik training op spiergroei (8 tot 12 herhalingen) word ik snel groot, maar kom ik ook aan in buikvet. Ziet er niet mooi uit, al voel ik me wel heel sterk. Ga ik op kracht training, word ik sneller sterk maar zie je vooral dat ik dikker word. Ga ik op veel herhaling zitten (12 tot 20) voel ik mijn kracht snel verliezen waardoor ik niet lekker in mijn vel zit. Kunnen jullie me advies geven over hoe ik een balans kan vinden om er strakker uit te zien met behoud van mijn kracht.  Nu train ik met herhalingen van 8 tot 12. Squaten durf ik door mijn rug niet met veel gewicht te doen, dus doe ik setjes van bijv. squaten:5x12 herhaling 60 kg, legg press machine 5x12 120 kg.  Bankdrukken 5x15 herhaling met 60 kg (ik heb momenteel niet meer gewicht en vind 60 kg een prima gewicht om op te blijven hangen.    Ik weeg nu zo een 105 kg, ongeveer met een spiermassa van 82 kg. Ik ben 1,91 m lang Vetpercentage is zo een 25%. Die wil ik haar graag naar de 18 % brengen.  Ik kan door mijn rug niet goed cardiosessies doen, en heb er ook een hekel aan.    Ik heb zowat alle dieten al geprobeerd : vasten, ketogeen, combi van die twee, etc, etc. maar niks blijft werken. Alleen effect voor 2 maanden en daarna niet meer vol te houden.    Hebben jullie advies voor mij?   

    • Lekker man gewichten ook goeie progressie👌🏼,   Het stagneren van gewicht is bij mij ook herkenbaar zo’n 2 weken nu al ongeveer, ook ik zit zo rond de 4800 calorieen , en wil eigenlijk niet heel veel hoger meer gaan, ook omdat ik over 8 weken ga droogtrainen/recompen.   Verder blijf ik ook ondanks dat ik niet aankom elke week weer sterker worden, dit is echt top!   Veel succes nog met je cycle maar dat gaat denk ik helemaal goed komen 👌🏼
    • Nu de eindsprint  De lgd is bijna op. Jammergenoeg tussendoor ook corona gehad  het zit niet echt mee tijdens deze kuur. Nu Weer lekker naar de sportschool om het laatste beetje er uit te persen Donderdag mocht ik uit quarantaine dus meteen naar de sportschool Vrijdag judo , zaterdag fitness  zondag 20 km hard gelopen maandag fitness en zo naar judo Ik zal van de week ook weer eens op de weegschaal gaan staan kijken wat die te melden heeft. Als ik in de spiegel kijk ben ik alsnog tevreden over de kuur , ik had er nog meer uit kunnen halen als de sportscholen los waren gebleven.    
  • Sponsors