Advertentie:

Sign in to follow this  
ScoobysFundRaise

Help mijn Fundraise!

Recommended Posts

Mijn naam is Patrick, en ga rond allerlei forums om als doel Custommealplanner en scoobysworkshop.com online te houden.
Help mee om fitness gratis en voor iedereen beschikbaar te houden. Laat de fitness industrie de beginnende nieuwe generatie niet voor de gek houden met allerlei poedertjes, verkeerde doel stellingen en een juiste verwachtings patroon te creeeren.

 

Fitness is gratis, en voor iedereen ! althans tot 31 december :(
Help mij hierom de website waar al 15jaar gratis en voor niks alle waarheden over Homeworkouts, krachttraining, bodybuilding, cardio en voeding kan vinden online te houden !
Om deze website online te houden voor het wereldwijde publiek wilt de eigenaar voor 1 Januari, 250 duizend Amerikaanse Dollars ervoor zien. Wat hij zal gaan geven aan een goed doel naar keuze.
Om even duidelijk te wezen: ik verdien hier geen ene cent aan, en dat wil ik ook niet, en Scooby ook niet. Fitness is gratis en voor iedereen.
Dankzij dit enorme bedrag heb ik jouw hulp nodig zodat dit voor de eeuwigheid online kan blijven. 
Het gaat natuurlijk over <https://www.scoobysworkshop.com> en <https://www.custommealplanner.com>
Voordat je uberhaubt een donatie doet, neem dan even de tijd om rond te kijken op de workshop en een maaltijdplanner te maken. Kijk ook even rond op zijn Youtube kanaal Scooby1961. 
 

De fundraise vind je op
<https://www.gofundme.com/f/save-the-real-true-fitness-webpage?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=p_cp share-sheet&fbclid=IwAR28A6WXfiy1j28syXVph0eQwrC27eAyAXJmFjjkpNOxTe9RsxMsPxdOX74>

 

Wil jij ook gelijkwaardigheid en wens jij andere ook een juiste start in hun fitness avonturen? Help mij dan alstublieft, deel mijn fundraise aan mensen die hier interresse in hebben.

Houd de waarheid online ! Gratis voor iedereen !

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertentie:

Je doelstelling en intentie zijn lovenswaardig Scooby. Maar zoals met alles bestaat het leven uit keuzes maken. Kinderen voedt je daarmee op; volwassenen worden geacht dat zelf te doen.

En daar zit 'm nou net de kneep. Veel mensen LATEN zich een rad voor ogen draaien zonder zich er bij af te vragen of 't bij hun past en voldoet aan hun persoonlijke doelen en wensen. 

Persoonlijke ontwikkeling hangt samen met keuzes maken die passen bij je persoonlijkheid, aard en doelstellingen. Wijk je daarvan af; gaat 't vroeg of laat mis. Ook voor wat betreft sport in het algemeen en fitness in het bijzonder. 

Moraal van dit verhaal: onderzoek en ervaar ZELF wat bij je past. En misschien moet je dan inderdaad de ene voor de andere groep inruilen. Maar wel een waar je je echt thuis in voelt.

 

Voor wat betreft je doelstelling: je actie zal weinig veranderen aan de situatie. Veel mensen laten zich graag leiden door de geldende mening en samenstelling van de groep waartoe ze behoren. Daartoe brengen ze graag een offertje. Daarbij komt dat je de marketing machine niet moet onderschatten. Een enorme industrie met evenzoveel middelen. Bespaar jezelf een teleurstelling.

Edited by geert gielissen

Share this post


Link to post
Share on other sites

Blijft bij mij de vraag waarom jij zelf 250k wilt ophalen hiervoor dat lijkt mij nagenoeg niet mogelijk. Wat ik begrijp zoekt de eigenaar die het wel overnemen voor 250k en daar is nog niemand voor naar voren gestapt. Ja hij wil het geld doneren maar dit is niet zomaar een bedrag. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heeft ook door mijn hoofd gespeeld Arjen. Krijg hier een beetje een vieze smaak van. Beetje paradoxaal. 

P.S.: Dit forum is ook gratis. Deelnemers met erg veel, vooral functionele en op ervaring gebaseerde kennis. Ook qua diepere kennis heeft Krachtforum het nodige potentieel. Heb je een vraag; lanceer 'm en je wordt in ieder geval serieus genomen. Absolute waarheden zijn er niet, maar je wordt een eind op weg geholpen.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Op 8-1-2022 at 16:49 zei geert gielissen:

Heeft ook door mijn hoofd gespeeld Arjen. Krijg hier een beetje een vieze smaak van. Beetje paradoxaal. 

P.S.: Dit forum is ook gratis. Deelnemers met erg veel, vooral functionele en op ervaring gebaseerde kennis. Ook qua diepere kennis heeft Krachtforum het nodige potentieel. Heb je een vraag; lanceer 'm en je wordt in ieder geval serieus genomen. Absolute waarheden zijn er niet, maar je wordt een eind op weg geholpen.

 

Precies ben ik niet de enige. Dit forum is ook gratis en help iedereen waar ik kan bij eventuele vragen. Ook zijn er zat andere leden met deze kennis. Ik verdien hier ook niks aan en dat is voor mij ook niet se bedoeling, heb het opgezet als hobby en het zien groeien is alles wat wat ik wil zien :)

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

 • Berichten

  • Hardlopen een dag na het trainen van je benen kan een uitdaging worden. Ik heb het ook geprobeerd maar voor mij werkte het niet.  Ik zou kiezen voor 1 lower 2 upper 3 cardio 4 rust   
  • Beste lezer,  
   Even voorstellen, mijn naam is Ludo, 30 jaar en een enorme sportliefhebber. Echter zit ik tegenwoordig vanwege een drukker bestaan in een schema dilemma. Na een aantal jaar kracht te hebben getraind focus ik mijzelf tegenwoordig ook wat meer op afstandloop (cardio) en wil dit graag combineren met kracht. Ik wil proberen mijn spieren te behouden en goed op mijn voeding te blijven letten. Ik zit te denken aan 4/5 keer per week trainen met een van de volgende schema’s:   1. Dag 1 upper, dag 2 lower, dag 3 cardio, rust, herhalen   2. Full body, cardio, rust, herhalen   3. Wellicht een ander idee?   Wat zijn de pro’s en cons van de bovenstaande schema’s 1 en 2? Ik heb een tijdje schema 1 gedaan maar ik merk als dit bijvoorbeeld even niet constituent loopt dat ik dan maar 1x bovenlichaam in een dag of 4 heb. Daarnaast lijkt schema 2 mij ook makkelijker en flexibel in te plannen. Ook ga ik in het weekend nog 1 keer tennissen of golfen.   Ik hoor graag van jullie.   Alvast bedankt! Groetjes ludo
    
  • Is het normaal dat je er extreem snel van groeit of heb ik de goede bouw ervoor ?
   het enige wat ik meer eet en drink is 2 shakes op een dag met eiwitten en calorieën.  2 bananen  10gr creatine monohydrate p/d.  
    En 1.5 liter water   ik sport 4 a 5 dagen in de week  en na mijn mening nog niet heel erg super serieus   toch zie ik al heel erg veel verschillen en krijg ik vaker de opmerking van ( he wat heb jij gehad ?)     
 • Sponsors