Advertentie:

Sign in to follow this  
Sportfanatic216

Aantal werksetjes per week

Recommended Posts

Hallo allemaal,

 

Ik heb al redelijk wat ervaring in de fitness wereld maar zit nu in een klein dubio.

 

Alhoewel ik elke week sterker wordt op mijn oefeningen zit ik te overwegen om meer werksets te gaan doen per week.

(wil er namelijk het maximale uithalen 😄)

 

Dit is mijn huidige volume:

Borst: 14

Rug: 14

Schouders: 13

Triceps: 6

Biceps: 8

Benen: 32 

Kuiten: 12

 

Graag had ik jullie bevindingen hierover en of het nodig is om dit te doen en waarom 


(Ik heb ook een artikel gelezen van Menno henselmans waar in staat dat meer volume wel beter is als de omstandigheden ernaar zijn)

 

 

Groeten!

Edited by Sportfanatic216

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertentie:

Menno geeft een wijze raad. Wanneer hij doelt op 'als de omstandigheden er naar zijn' refereert hij naar een optimale lichamelijke en mentale conditie. Luisteren naar je lichaam dus. 

Als je je super voelt is er niks mis met wat extra sets. Voel je je minder goed; laat die toegevoegde sets dan achterwege. Maak er geen moeten maar mogen van. Je lijf is je beste raadgever!

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Berichten

    • Zoals allemaal gezegd hierboven: Zomaar een kuur beginnen (zeker in pilvorm alleen) is pure stommiteit.    Sorry, ik heb geen filter Het is gewoon echt dom geweest, maar dat is nu te laat. Ook van die "gains" die je had, is nu niets meer over, en anders ga je het nog verliezen. Dat is de realiteit.   Het goede advies is al gegeven: Kcal omlaag, dan zal je zien dat je afvalt in vetpercentage. Die fase kan best een half jaar duren, bij mij duurt cutten ook lang. Dat is nou eenmaal hoe mijn lichaam werkt.   Een harde workout tot zwetends toe, dat zegt ons ook eigenlijk niets. Het zegt jouzelf ook niets. Het zegt je pas iets als je letterlijk teveel pijn in je armen, borst of whatever hebt om je om te kleden bij de gym. Of dat je de leuning van de trap NODIG hebt om uberhaupt beneden te komen na legday. DAN heb je hard getraind.   Maar terugkomend op het buikje wegtrainen: Kcal omlaag met 300, dan een week dat aantal kcal eten. (Niet teveel in koolhydraten droppen, daar wordt je loom en moe van. Op koolhydraten draaien je spieren EN hersenen!) Dan na die week pas weer op de weegschaal... ben je iets kwijt? Dan is 300kcal zat. Niks kwijt? Dan nog iets minder eten. Dan drop je nog eens 150 kcal zeg maar.   Etc. Etc.   En nogmaals; anabolica verbranden GEEN vet. Daar zijn ze gewoonweg niet voor!  
    • Welkom en veel plezier gewenst met je terugkeer naar het ijzer.  Neem je tijd en enjoy.
  • Sponsors