Advertentie:

Sign in to follow this  
geert gielissen

Onderzoek Pim Mulier instituut.

Recommended Posts

Beste sportcollega's,

 

Vandaag ben ik geïnterviewd door een medewerker van het Pim Mulier instituut. Dit n.a.v. de oproep eind vorig jaar. Deelname van zoveel mogelijk mensen is belangrijk om een zo objectief mogelijk beeld te krijgen van de voors en tegens van intensieve krachtsportbeoefening in brede zin. Het is geenszins de bedoeling om onze mooie sport in een kwaad daglicht te stellen of te stigmatiseren. 

Een zo reëel mogelijk beeld is ook van belang voor de toekomstige ontwikkeling van de krachtsport.

Het interview verliep prettig en zonder addertjes onder het gras. Je bent vrij om al dan niet in te gaan op bepaalde (vraag)stellingen.

Mocht je je eerst willen verdiepen in het Mulier instituut en hun doelstel(lingen); google ze even.

De onderzoekers zouden graag wat meer krachtsporters willen interviewen. Het betreft bij voorkeur mannelijke sporters met een trainingsfrequentie van minimaal 4x per week.

 

Met sportieve groet, Geert.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertentie:

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Berichten

    • Welkom Nick,   Ben blij dat je een pak beter bent. Langzaam aan de weg timmeren nu zonder te belasten inderdaad. Hou het leuk. Kom wel goed !
    • Welkom Nick,   die chemotherapie is natuurlijk een aanslag op je lichaam. Ik zou zeggen geniet van het sporten en leg de lat niet meteen te hoog voor jezelf dit levert stress op en is voor niemand goed. je moet heel wat hebben meegemaakt. goede combi fitness en mtb doe ik ook krachttraining op de sportschool en hardlopen en mtb en lekker buiten 
    •   Jawel hoor, maar als je 25% bodyfat hebt, is het geen goed idee daar eerst nog spiermassa bij te zetten. Gaat ook veel minder snel dan wanneer je eerst even het grote gedeelte eraf werkt en DAN daar de massa bijzet.   Je lichaam wordt niet graag zwaarder namelijk!
  • Sponsors