Advertentie:

Sign in to follow this  
geert gielissen

Onderzoek Pim Mulier instituut.

Recommended Posts

Beste sportcollega's,

 

Vandaag ben ik geïnterviewd door een medewerker van het Pim Mulier instituut. Dit n.a.v. de oproep eind vorig jaar. Deelname van zoveel mogelijk mensen is belangrijk om een zo objectief mogelijk beeld te krijgen van de voors en tegens van intensieve krachtsportbeoefening in brede zin. Het is geenszins de bedoeling om onze mooie sport in een kwaad daglicht te stellen of te stigmatiseren. 

Een zo reëel mogelijk beeld is ook van belang voor de toekomstige ontwikkeling van de krachtsport.

Het interview verliep prettig en zonder addertjes onder het gras. Je bent vrij om al dan niet in te gaan op bepaalde (vraag)stellingen.

Mocht je je eerst willen verdiepen in het Mulier instituut en hun doelstel(lingen); google ze even.

De onderzoekers zouden graag wat meer krachtsporters willen interviewen. Het betreft bij voorkeur mannelijke sporters met een trainingsfrequentie van minimaal 4x per week.

 

Met sportieve groet, Geert.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertentie:

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Berichten

    • Hallo,   Ik zit nu in mijn cut in de laatste weken. Ik zou evt al kunnen stoppen maar ik wil er nog iets meer vet af. Het probleem is dat mijn diabetes heel erg tegen mij werkt. Ik zit veel laag en om dan ook nog eens op een lege maag te sporten terwijl je je al kut voelt is echt niet meer vol te houden.   Ik denk als ik nog 3 weken doorga het perfecte resultaat er is voor mij alleen mijn lichaam heeft echt meer eten nodig vooral nu met mijn diabetes ongeregeldheden.   Stel ik stop nu en zorg dat ik net zo hard blijf sporten, gezond eet en op gewicht blijf en ik doe een pauze van 1 of 2 weken: heb ik dan hetzelfde resultaat als dat ik nu doorga of zorgt die pauze voor minder spieren voor het uiteindelijke resultaat?   Hopelijk heb ik het duidelijk genoeg uitgelegd, alvast bedankt 
    •   Misschien JEFIT?  
    • @Shorty had je pb gestuurd
  • Sponsors