Advertentie:

wcbril

Ultimate pharma anavar

Recommended Posts

Advertentie:

Kan er weinig over zeggen, wel staat UP er om bekend dat de anavar in werkelijkheid winny is.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ligt eraan wat je ervoor betaald hebt, als het onder de 120 a 130 euro voor 6 weken zit... is het 200% gegarandeerd nep.

 

Mijn ervaring is dat ALLE ondergrondse labs zoals dat UP, EP, Mactropin, Dragon Pharma etc... allemaal troep. Je kunt niet voor weinig geld Anavar kopen, net als Primobolan, Masteron of Turinabol. Allemaal duurdere compounds.

 

En ik hoop dat je geen Anavar only kuur van plan bent... :(

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Berichten

    • Hallo,   Ik zit nu in mijn cut in de laatste weken. Ik zou evt al kunnen stoppen maar ik wil er nog iets meer vet af. Het probleem is dat mijn diabetes heel erg tegen mij werkt. Ik zit veel laag en om dan ook nog eens op een lege maag te sporten terwijl je je al kut voelt is echt niet meer vol te houden.   Ik denk als ik nog 3 weken doorga het perfecte resultaat er is voor mij alleen mijn lichaam heeft echt meer eten nodig vooral nu met mijn diabetes ongeregeldheden.   Stel ik stop nu en zorg dat ik net zo hard blijf sporten, gezond eet en op gewicht blijf en ik doe een pauze van 1 of 2 weken: heb ik dan hetzelfde resultaat als dat ik nu doorga of zorgt die pauze voor minder spieren voor het uiteindelijke resultaat?   Hopelijk heb ik het duidelijk genoeg uitgelegd, alvast bedankt 
    •   Misschien JEFIT?  
    • @Shorty had je pb gestuurd
  • Sponsors