Advertentie:

wcbril

Ultimate pharma anavar

Recommended Posts

Advertentie:

Kan er weinig over zeggen, wel staat UP er om bekend dat de anavar in werkelijkheid winny is.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ligt eraan wat je ervoor betaald hebt, als het onder de 120 a 130 euro voor 6 weken zit... is het 200% gegarandeerd nep.

 

Mijn ervaring is dat ALLE ondergrondse labs zoals dat UP, EP, Mactropin, Dragon Pharma etc... allemaal troep. Je kunt niet voor weinig geld Anavar kopen, net als Primobolan, Masteron of Turinabol. Allemaal duurdere compounds.

 

En ik hoop dat je geen Anavar only kuur van plan bent... :(

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Berichten

    • Welkom Nick,   Ben blij dat je een pak beter bent. Langzaam aan de weg timmeren nu zonder te belasten inderdaad. Hou het leuk. Kom wel goed !
    • Welkom Nick,   die chemotherapie is natuurlijk een aanslag op je lichaam. Ik zou zeggen geniet van het sporten en leg de lat niet meteen te hoog voor jezelf dit levert stress op en is voor niemand goed. je moet heel wat hebben meegemaakt. goede combi fitness en mtb doe ik ook krachttraining op de sportschool en hardlopen en mtb en lekker buiten 
    •   Jawel hoor, maar als je 25% bodyfat hebt, is het geen goed idee daar eerst nog spiermassa bij te zetten. Gaat ook veel minder snel dan wanneer je eerst even het grote gedeelte eraf werkt en DAN daar de massa bijzet.   Je lichaam wordt niet graag zwaarder namelijk!
  • Sponsors