Advertentie:

Krachtpatser

Merken en bronnen TRT

Recommended Posts

Ik ben aan het uitzoeken hoe ik het beste TRT kan toedienen en welke merken en bronnen daarvoor te gebruiken.

Als je googled vind je merken als Shield Pharma en Mactropin die er op eerste oog heel erg belovend uit zien, maar naar een paar google searches kwam ik op dit forum er achter dat het pure troep is.

Mijn vraag is dan ook, wat zijn goede bronnen en merken. Ik weet dat er niet open gepraat mag worden hier over, dus ik vraag me af mag dat wel in PM?

Zo niet, hoe zoek je het beste uit welke bronnen/merken wel goed zijn? Google levert niet heel veel goede resultaten op helaas.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertentie:

Trt is denk ik iets anders dan wat je bedoelt. Als jouw bloedwaardes aangeven dat je trt nodig hebt kan je dit gewoon bij je huisarts doen. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

TRT doe je eigenlijk voor heel je leven. Een kuur doe je voor x weken. De dosis die je tijdens TRT neemt is dus ook aanzienlijk lager en kan inderdaad via de huisarts mits jou eigen aanmaak laag genoeg is dat je onder de range valt. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Berichten

    • Welkom Nick,   Ben blij dat je een pak beter bent. Langzaam aan de weg timmeren nu zonder te belasten inderdaad. Hou het leuk. Kom wel goed !
    • Welkom Nick,   die chemotherapie is natuurlijk een aanslag op je lichaam. Ik zou zeggen geniet van het sporten en leg de lat niet meteen te hoog voor jezelf dit levert stress op en is voor niemand goed. je moet heel wat hebben meegemaakt. goede combi fitness en mtb doe ik ook krachttraining op de sportschool en hardlopen en mtb en lekker buiten 
    •   Jawel hoor, maar als je 25% bodyfat hebt, is het geen goed idee daar eerst nog spiermassa bij te zetten. Gaat ook veel minder snel dan wanneer je eerst even het grote gedeelte eraf werkt en DAN daar de massa bijzet.   Je lichaam wordt niet graag zwaarder namelijk!
  • Sponsors