Advertentie:

Sign in to follow this  
Just_Michael

Bloedonderzoek zonder verwijzing (?)

Recommended Posts

Hallo Allemaal,

Ik ben op zoek naar een lab die zonder (huis)arts verwijzing werkt. Ik wil mijn bloed laten testen, zelf betalen en de uitslag per email/brief ontvangen. Kan dat in Nederland? Of alles moet ik via huisarts regelen? (dat wil ik niet). Ik ken "online" labs bv. bloedwaardentest.nl maar ze vragen 10 keer meer dan gewoon lab. Alvast bedankt voor de info&tips. 

Fijne Koningsdag:)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertentie:

Ik denk wanneer je alles zelf wil betalen je dit best bij de huisarts doet. Hij is tenslotte diegene die het bloedstaal gaat afnemen zelfs wanneer je het online wil laten testen. In Nederland is er ook de Andros kliniek. Daar kan je ook terecht voor je testosteronwaarden

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Berichten

    • Welkom Nick,   Ben blij dat je een pak beter bent. Langzaam aan de weg timmeren nu zonder te belasten inderdaad. Hou het leuk. Kom wel goed !
    • Welkom Nick,   die chemotherapie is natuurlijk een aanslag op je lichaam. Ik zou zeggen geniet van het sporten en leg de lat niet meteen te hoog voor jezelf dit levert stress op en is voor niemand goed. je moet heel wat hebben meegemaakt. goede combi fitness en mtb doe ik ook krachttraining op de sportschool en hardlopen en mtb en lekker buiten 
    •   Jawel hoor, maar als je 25% bodyfat hebt, is het geen goed idee daar eerst nog spiermassa bij te zetten. Gaat ook veel minder snel dan wanneer je eerst even het grote gedeelte eraf werkt en DAN daar de massa bijzet.   Je lichaam wordt niet graag zwaarder namelijk!
  • Sponsors