Advertentie:

Aleksius

Fotoshoot ready + SARMs?

Recommended Posts

Beste leden!

Over 8 weken heb ik een fotoshoot gepland staan. Uiteraard wil ik er op deze shoot zo 'goed' mogelijk uitzien. Mijn definitie van 'goed' voor deze shoot is 'zo droog/vol/groot/fit als mogelijk'.

Korte introductie:
Ik ben 30 en train de afgelopen vijf jaar consistent 4/5x per week. Sinds twee jaar ben ik Crossfit & Weightlifting workouts gaan implementeren. 

Huidige situatie:
Toen ik 8 weken geleden geleden begon met 'cutten' voor de shoot woog ik 106kg. Op dit moment weeg ik 97,5kg. Als ik mijn excelsheet moet geloven zou ik ten tijde van de shoot rond de 90kg ish moeten zijn. Ik volg op dit moment een 5 daagse split. Focus ligt op bovenlichaam (lees: benen zijn als boomstammen en komen niet op de foto). Uiteraard eet ik hierbij gevarieerd en houd ik me aan de voorgeschreven kcal-behoefte. 

Doel:
Om zo droog/groot/vol/fit mogelijk op de foto te staan.

Hulpvraag:
Zou S4 (GTx-007; Andarine) dit proces kunnen bevorderen? Uiteraard zijn andere tips ook welkom. Nooit eerder heb ik iets van AAS gebruikt.

------
Ik heb me  ingelezen in de verschillende soorten SARMs. Vooral op YouTube heb ik naar 'Coach Greg' & 'Derek van More plates' gekeken/gelezen.
Toch ben ik benieuwd naar jullie ervaringen/tips en adviezen. 

Thanks voor jullie hulp!
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertentie:

Ik heb zelf nooit S4 gebruikt (wel van plan dit jaar) maar van wat ik heb gezien en gelezen in logs/foto's/progressie etc is S4 hiervoor heel erg geschikt. Je dat laatste zetje te geven in je cut voor die droge harde look. 

 

@Shorty kan je veel vertellen over sarms/aas. Hij heeft ook een side topic hier op het forum gemaakt met meer info over S4 (kan je wellicht opzoeken). Greg persoonlijk niet zo'n fan van op sarms gebied maar derrek heeft er een goede uitgebreide informatieve video over die je waarschijnlijk al hebt gezien. Succes met de laatste weken en je shoot. Mocht je de resultaten willen delen altijd welkom 

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

S4 kan inderdaad een perfecte uitkomst zijn hier, mits je dat goed en verstandig aanpakt :)

Heb je berichtje gezien en je hebt al iets terug!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 • Berichten

  • Beste fitness beoefenaar,

   Voor een onderzoekje (educatief), heb ik een korte, hele simpele enquête gemaakt!
   Heb je een minuutje of twee over? Ik zou het heel tof vinden als je de tijd vindt om mijn vragen te beantwoorden.

   Link

   Mijn dank is enorm !

   Groet,
  • It was invented by John Sheaffer with the aim of driving strength in the following movements: Squat Bench press Deadlift  Overhead Press   Je wordt er sterker van, maar dit schema geeft minder massa en doet niks voor vetverbranding.
   Als je 2x5 traint, en dan 1xAMRAP... kan je óf maar 5 reps doen (misschien 6), óf je train de eerste 2x5 te licht.
   Het zal ongetwijfels iets voor je doen, maar het ligt niet in lijn met je doel.

   Voor kracht is 5x5 erg goed, voor massa 12/12/10/10 óf 15/12/10/8 óf 12/10/8/6 (iets meer focus op kracht).
   Ik ben 42, dus ivm blessures doe ik bijna niks onder de 8 reps. Tenminste... niet met opzet, soms zit er gewoon ff niks meer in de tank. Met 15 herhalingen merk ik dat ik kracht verlies en daarmee niet  optimaal massa aan zet. Maar goed, ieder zijn ding natuurlijk  We zijn niet gelijk.

        
  • Ik volg op aanraden van jullie leden deze workout. Ik heb me volledig ingelezen en gisteren geprobeerd. Het is me zeer goed bevallen hoor.  2sets van 5 reps / 1 set as many reps as possible. Lees gerust de link eens door.  Maar neem je tijd want het is nogal een boterham 😀..    Wat mijn voeding betreft ga ik zeker eens langsgaan bij een coach.    Thx voor de reactie!       
 • Sponsors