Advertentie:

Cruz

Welke oefeningen voor been na ongeval.

Recommended Posts

Ik heb een tijdje geleden een zwaar ongeval gehad met de auto, waardoor mijn linker been gedurende 3 maanden in gips moest en een klein rugfractuur dus geen leg oefeningen meer kon doen. Ik deed verder krachtoefeningen voor boovenlichaam. 

Dan fysio en kine gekregen om terug 'perfect' te wandelen. Dit is nu min of meer terug in orde. 

De kinesist waar ik naartoe ging wist niet echt zoveel af op vlak van echte krachttrainingen voor goeie stevige spieropbouw. 

Met dat mijn sessies verlopen zijn, en dus het volledige kinebedrag vanaf nu moet betalen kijk ik even de kat uit de boom om bvb naar een sportkine te gaan (zware rekeningen in aantocht). 

 

Mijn vraag nu, mijn linkerbeen (die in gips zat) is met 7 cm in omtrek minder dan mijn rechter. 

Welke krachtoefeningen zijn nu het best om de spieropbouw in mijn linkerbeen in een bepaalde tijd terug in orde te verkrijgen tegenover mijn rechterbeen? 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertentie:

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


 • Berichten


  • Omdat hij dat leuk vind? Ik doe de oldschool split, omdat ik dat lekker vind en de pomp voor mij daarop beter is.
   De ene persoon reageert goed op PPL, de andere op oldschool splits. De andere op 7 dagen per week elke keer de spiergroepen kiezen die hij wil trainen.

  • Hey @Bolo,

   Je input is welkom en deels correct. Eerst inderdaad het eten etc. goed geregeld hebben is de basis en die is bij veel mensen niet op orde.

   Maar je moet nooit, maar dan ook nooit, HCG gebruiken gedurende je hele kuur. Het is 1, zinloos. En 2, je stuurt gemixte signalen over ''HCG zegt produceren, oh nee toch niet want er is nog synthetisch hormoon, HCG zegt jawel produceren, Test-E zegt weer nee joh hoeft niet ik ben er nog...'' etc. etc.

   Daarnaast kunnen de Leydig cellen ongevoelig worden voor HCG en dus ook voor lichaamseigen LH. Dat wil dus zeggen dat het lichaam niet optimaal of zelfs helemaal geen Testosteron zou kunnen produceren. Dus HCG gewoon maar de hele kuur gebruiken, is roekeloos.

   Ergens is het wel zo natuurlijk dat ie makkelijker Tren kan bestellen dan een nakuur voor SARMs etc. Maar dat is niet de schuld van @Dazing

    
  • Je praat enkel over gebruik van sarms en het is makkelijker om bv Tren te kopen bla bla bla je kijkt naar middelen die voor jou zeker nog niet aan de orde zijn! Plaats eens wat voor onderhouden je hebt qua eten, hoeveel zit jij boven je dagelijkse onderhoud en dat soort dingen. Jij zit nog lang niet aan je max van wat je bereiken kan. Nu heb je capsules gekocht waar je totaal niets aan hebt, maar mocht je zo graag willen gebruiken raad ik je gewoon Test E aan op 250mg per week en deze opdelen in 2x dus maandag en donderdag injecteren om zo je waardes gelijk verdeeld te houden. Je zult zien dat jij uit elkaar klapt met je fysiek en wil jij je eigen aanmaak hormonen graag in gebruik willen houden dan HCG mee laten lopen op 500iu eod! Geloof er niets van dat jij je goed ingelezen hebt want ander kwam je wel uit op bodybuilding.com 
 • Sponsors