Advertentie:

Sign in to follow this  
Frederick

Voorstellen

Recommended Posts

Hallo allemaal!

 

Ik ben Frederick. 23 jaar oud en student geneeskunde in Amsterdam.

 

Ik train ongeveer sinds mijn 17e wat eigenlijk altijd wel goed is gegaan tot het begin van de pandemie in 2020.

 

Het jaar dat de pandemie begon was ook voor mij het eerste jaar van mijn studie geneeskunde. Door de lockdowns en het sluiten van de sportscholen ben ik volledig uit de routine geraakt en gestopt met sporten wegens een gebrek aan motivatie. Daarbij kwam ook dat ik vrijwel de gehele afgelopen 2 jaar al mijn colleges en onderwijs vanuit mijn bed en slaapkamer heb moeten volgen wat heeft geleid tot een forse toename in gewicht en vetpercentage. Op dit moment weeg ik 124kg met een vet percentage van 28%

 

Mijn grootste probleem op dit moment en tevens de reden dat ik een profiel heb aangemaakt op dit forum is gewichtsverlies. Het is voor mij heel lastig om weer in de routine van trainen en gezonde voeding te komen omdat ik dit altijd deed met de motivatie die ik kreeg van mijn resultaten in de sportschool. Deze zie ik nu niet meer door de vetmassa.

 

Mijn voornaamste hulpvraag is advies en tips voor body recomposition en het verlagen van mijn bodyfat naar 10-12%

 

Het technische gedeelde over kcal, macro’s, training etc. is mij bekend.

 

Verder zal ik nog wat stats toevoegen.

 

Lengte 192

Gewicht 124

Bodyfat 28

 

Bench 120

Squat 160

Deadlift 180

 

Groeten Frederick

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertentie:

Welkom Frederick

 

is de stap van 28% naar 10 a 12% niet meteen wat te groot ?
 

Ga niet te hard met afvallen hier zal gewoon veel tijd in gaan zitten. 
begin met kleine stappen die vol te houden zijn anders val je weer terug in je oude ritme.


 

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Welkom Frederick, 

 

Allereerst natuurlijk welkom op het forum!

 

Als het gedeelte van voeding je al bekend is zal het verminderen van je vetpercentage je vast lukken. Voeding is het grootste deel en het trainen is extra wat het enkel versnelt :) 

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoi Frederick, welkom!

Goed nieuws; alles is mogelijk. Zelfs mij is het gelukt.

Slecht nieuws; dit gaat echt wel een jaartje duren.

 

Zoals gezegd, ga voor kleine stappen en voor de lange termijn.
Met een kalorie tekort, veel proteines en lekker sporten kom je er zeker. Je lijf zal moeten wennen om vet om te zetten in energie ipv andersom, dit gaat even duren. De eerste weken is het resultaat vaak een tegenvaller.. tot je 'in eens' gaat afvallen als een malle.

Mijn persoonlijke ervaring is dat slaap, voeding en een helder koppie net zo belangrijk zijn als trainen. Stress is een bitch als je wilt afvallen; veel meer honder & weinig verzadiging.


De verschillen in de spiegel komen wel, alleen uit ervaring gaat vet altijd weg op de plekken waar je niet kijkt ¬¬

Houd voor jezelf een log bij, zodat je kan lezen wat de verschillen zijn. Ennuh... niet te vaak zoeken naar progressie. want ze zeggen niet voor niks; Water waar je naar kijkt, raakt nooit aan de kook.

 • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

 • Berichten


  • Omdat hij dat leuk vind? Ik doe de oldschool split, omdat ik dat lekker vind en de pomp voor mij daarop beter is.
   De ene persoon reageert goed op PPL, de andere op oldschool splits. De andere op 7 dagen per week elke keer de spiergroepen kiezen die hij wil trainen.

  • Hey @Bolo,

   Je input is welkom en deels correct. Eerst inderdaad het eten etc. goed geregeld hebben is de basis en die is bij veel mensen niet op orde.

   Maar je moet nooit, maar dan ook nooit, HCG gebruiken gedurende je hele kuur. Het is 1, zinloos. En 2, je stuurt gemixte signalen over ''HCG zegt produceren, oh nee toch niet want er is nog synthetisch hormoon, HCG zegt jawel produceren, Test-E zegt weer nee joh hoeft niet ik ben er nog...'' etc. etc.

   Daarnaast kunnen de Leydig cellen ongevoelig worden voor HCG en dus ook voor lichaamseigen LH. Dat wil dus zeggen dat het lichaam niet optimaal of zelfs helemaal geen Testosteron zou kunnen produceren. Dus HCG gewoon maar de hele kuur gebruiken, is roekeloos.

   Ergens is het wel zo natuurlijk dat ie makkelijker Tren kan bestellen dan een nakuur voor SARMs etc. Maar dat is niet de schuld van @Dazing

    
  • Je praat enkel over gebruik van sarms en het is makkelijker om bv Tren te kopen bla bla bla je kijkt naar middelen die voor jou zeker nog niet aan de orde zijn! Plaats eens wat voor onderhouden je hebt qua eten, hoeveel zit jij boven je dagelijkse onderhoud en dat soort dingen. Jij zit nog lang niet aan je max van wat je bereiken kan. Nu heb je capsules gekocht waar je totaal niets aan hebt, maar mocht je zo graag willen gebruiken raad ik je gewoon Test E aan op 250mg per week en deze opdelen in 2x dus maandag en donderdag injecteren om zo je waardes gelijk verdeeld te houden. Je zult zien dat jij uit elkaar klapt met je fysiek en wil jij je eigen aanmaak hormonen graag in gebruik willen houden dan HCG mee laten lopen op 500iu eod! Geloof er niets van dat jij je goed ingelezen hebt want ander kwam je wel uit op bodybuilding.com 
 • Sponsors