Advertentie:

Toeschouwer045

LGD 4033 Na Kuur?

Recommended Posts

Hallo ik wil graag jullie mening....

 

Ik heb een potje van 60caps (8 weken) ligandrol 20 mg van miolive gekregen van een vriend, hij neemt dit nu 5 weken. Nu ben ik ook best nieuwsgierig geworden en een beetje op internet gaan zoeken. 

Ik blijf steken op de vraag wel of geen na kuur mijn vriend zegt dit niet nodig te hebben. op internet staan ook wisselende antwoorden. Dus mijn vraag is wat zouden jullie doen.

 

Graag lees ik jullie antwoorden.. 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertentie:

Zeker wel een nakuur nemen

Zelf vraag ik me af of je voor die prijs een goed product hebt

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


 • Berichten

  • Ja ik begrijp hem. Iedereen wilt zoveel mogelijk verdienen natuurlijk.  
     okee. En sarms. is bijna het zelfde als steroïden?
  • Ik spring even in!   Liv52 doet helemaal 0,0 haha. Onder een gezonde lever wel hoor, maar zeker doet het helemaal niks tegen wat een orale steroïd met je lever doet. Zelfs als het een van de lichtste is!   Turinabol is duur normaliter en wat wordt er dan veel gedaan? Juist, iets anders in gedonderd. Want dat verdient een paar euro meer en fuck jouw lever, toch?   Er is een prima optie voor mensen die niet willen prikken, en dat zijn SARMs.  die zijn gewoon oraal en NIET levertoxisch. Een uitkomst voor veel mensen!   Als je daarvoor een bron zoekt, heb ik die wel. Dan mag je me een berichtje sturen, verder kunnen we hier niet over bronnen praten helaas.
  •   Dit klopt. Zeker Brawn Nutrition heeft in het verleden zich NIET gehouden aan de veiligheidsregels en heeft ook dingen verkocht die illegaal zijn.  Dit is slecht nieuws. Je hoort van SARMs langzaam en subtiel te groeien, en niks anders.   Als je een correcte bron zoekt voor (echte...) SARMs, mag je me altijd een berichtje sturen. 
 • Sponsors