Advertentie:

triakonz

Eerste keer SARMS

Recommended Posts

Hallo allemaal, 

 

Ik ben nieuw, en ik had de vraag welke bronnen in Nederland veilig en echte SARMS zijn om te kopen.

 

Ik wil namelijk mijn eerste cycle doen. En weet dus niet welke bronnen echt zijn en niet, want heb namelijk gekeken en veel zijn fake dus daarom.

Moet ik trouwens ook na het gebruik van SARMS (Na 8 weken) een kuur nemen of kan ik meteen stoppen met de SARMS?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertentie:

Hoi en welkom!

 

Een SARM is minimaal bedrukkend op je testosteron spiegel, maar wel bedrukkend. Een nakuur is altijd verplicht in mijn optiek. Het risico dat je net niet helemaal lekker herstelt weegt niet op tegen een paar euro en als je dan ook nog eens super herstelt door die nakuur, is dat toch perfect?

 

Ook is 8 weken net ff iets te kort. 12 weken en daarna een nakuur is the way to go. ;)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Berichten

    • Hey,    Is het mogelijk om de bron te weten? Benieuwd van waar jullie sarms kopen.    Thx
    • Hey iedereen,    Momenteel ga ik al 4 jaar naar de basic fit in de stad waar ik woon (in België). Het begint al maar meer en meer drukbevolkt te worden. Ik kan jammer genoeg enkel maar gaan vanaf 20u à 20u30. Dus het is al wat na de spitsuren maar ook weer niet zo laat. Ik geef je het mee zodat je er een idee van kan schetsen.    Thuis heb ik een drukbank staan met halters maar dit is onvoldoende om m'n oefeningen te kunnen/willen doen die ik in de basic fit zou willen doen. Ik ben de laatste tijd meer en meer aan het denken om een kabeltrektoren aan te schaffen. Ik vond er een die niet te goedkoop maar ook weer niet zo duur is voor dit type toestel.    Dit is in de decathlon in België te verkrijgen. Ik vroeg mij af wat jullie hiervan zouden vinden? Lijkt dit ok? Of te mooi om waar te zijn? (ik heb reeds gemaild om te vragen of ze dit toestel uitgestald hebben in een winkel, om eens te gaan testen, maar dit hebben ze jammer genoeg niet opgebouwd als model.)    https://www.decathlon.be/nl/p/mp/suprfit/hallador-kabeltrektoren-basement-edition-298-x-200-cm/_/R-p-ea5a5999-44dc-4c1d-9759-f32f4ca927d8?mc=ea5a5999-44dc-4c1d-9759-f32f4ca927d8_c1&c=ZWART    Alvast bedankt voor jullie mening. 
    • Je hebt inmiddels ene berichtje! Sorry voor het lange wachten, ik had een crematie ''eventjes'' tussendoor...
  • Sponsors