Advertentie:

Marvintjep

Pijn aan rechter zijkant buik na sporten

Recommended Posts

Hallo, 

 

Ik heb gisteren gesport en heb veel spierpijn. Nu is het probleem als ik mijn biceps aanspan krijg ik een enorme steek in de rechter zijkant van mij buik. Hoe komt dit en is dit normaal?

 

(Ik heb alleen kracht training gedaan: denk aan, bankdrukken, oefeningen met dumbells en oefeningen met apparaten vooral voor schouders)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertentie:

Nee dat is in ieder geval niet normaal

Die steek in de zijkant van je buik is dat nu of tijdens de training ?

Het kan zijn  dat je tijdens de dumbell oefeningen ook je buikspieren hebt gebruikt waardoor je daar nu ook spierpijn hebt

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Berichten

    • Hallo everyone    I moved from Denmark to Holland. I need some testosterone and EQ for personal use. Anyone have it plz dm me a on my telegram. Username their “Darkwolvesme”. I live in Amsterdam now. Thanks 
    • Alvast bedankt voor de schema's en de reply. Maar ook in jou schema ging je dan 5/7 trainen, wat ik zelf niet kan. het blijft wat zoeken, zodra je benen integreert, om dit in 3 dag /week rond te krijgen.   Ik zie wel dat je Squats en deadlifts op dezelfde dag deed, dus dat zie ik voor mezelf wel als mogelijkheid om één extra dag in te lassen en zo toch al enkele compounds te kunnen toevoegen voor de benen/onderrug...   Thanks.  
    • Heb nog een opvolg shema gevonden van dit schema maar het laatste schema om dan zwaarder te gaan vind ik niet😢 heel waarschijnlijk weg gedaan. Je kunt de deze bijlage pas zien als je bent ingelogd. Je kunt de deze bijlage pas zien als je bent ingelogd.
  • Sponsors