Advertentie:

Day

Ostarine

Recommended Posts

Hoi iedereen, ik ben helemaal nieuw hier. Ik wil graag starten met ostarine. Kan iemand mij helpen waar kan ik het kopen en een betrouwbare merk tippen? 

Ik heb al alles op internet gezocht en kom niet uit. Ik vertrouw ook het niet helemaal op wat internet staat. Daarom besloten om hier te gaan kijken of iemand mij kan helpen. Alvast bedankt. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertentie:

Een bron voor dit soort dingen moet heel schoon en betrouwbaar zijn. We kunnen daarover niet praten op de fora. 

 

Groeten!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Berichten

    • Hallo everyone    I moved from Denmark to Holland. I need some testosterone and EQ for personal use. Anyone have it plz dm me a on my telegram. Username their “Darkwolvesme”. I live in Amsterdam now. Thanks 
    • Alvast bedankt voor de schema's en de reply. Maar ook in jou schema ging je dan 5/7 trainen, wat ik zelf niet kan. het blijft wat zoeken, zodra je benen integreert, om dit in 3 dag /week rond te krijgen.   Ik zie wel dat je Squats en deadlifts op dezelfde dag deed, dus dat zie ik voor mezelf wel als mogelijkheid om één extra dag in te lassen en zo toch al enkele compounds te kunnen toevoegen voor de benen/onderrug...   Thanks.  
    • Heb nog een opvolg shema gevonden van dit schema maar het laatste schema om dan zwaarder te gaan vind ik niet😢 heel waarschijnlijk weg gedaan. Je kunt de deze bijlage pas zien als je bent ingelogd. Je kunt de deze bijlage pas zien als je bent ingelogd.
  • Sponsors