Advertentie:

Apollo2013

Bulk extreme / creatine

Recommended Posts

Hallo Allemaal. Ik gebruik creatine voor spieropbouw/krachttraining en nu ga ik bulk extreme proberen. Kan/mag dit samen worden gebruikt of moet ik de creatine niet meer gebruiken?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertentie:

Enige wat bulk extreme doet is een gat in je portemonnee maken. Lekker links laten liggen want het voegt gewoon 0,0 toe. Voeding slaap en juiste training is key, al die poppenkast rommel die ze verkopen is gewoon je geld weggooien. Creatine zeker blijven nemen omdat dit daadwerkelijk echt iets toevoegt al scheelt dit per persoon in de hoeveelheid wat het toevoegt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoewel ik denk dat Bulk extreme (gewoon een weight gainer) kan werken, is het inderdaad eerst je voeding op orde, en dan pas aan supplementen denken!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Berichten

    • Hallo,   Ik zit nu in mijn cut in de laatste weken. Ik zou evt al kunnen stoppen maar ik wil er nog iets meer vet af. Het probleem is dat mijn diabetes heel erg tegen mij werkt. Ik zit veel laag en om dan ook nog eens op een lege maag te sporten terwijl je je al kut voelt is echt niet meer vol te houden.   Ik denk als ik nog 3 weken doorga het perfecte resultaat er is voor mij alleen mijn lichaam heeft echt meer eten nodig vooral nu met mijn diabetes ongeregeldheden.   Stel ik stop nu en zorg dat ik net zo hard blijf sporten, gezond eet en op gewicht blijf en ik doe een pauze van 1 of 2 weken: heb ik dan hetzelfde resultaat als dat ik nu doorga of zorgt die pauze voor minder spieren voor het uiteindelijke resultaat?   Hopelijk heb ik het duidelijk genoeg uitgelegd, alvast bedankt 
    •   Misschien JEFIT?  
    • @Shorty had je pb gestuurd
  • Sponsors