Advertentie:

Sukmikehok

Unique Pharma dbol

Recommended Posts

Hoii! Nieuw hier. 
 

ik ben nu inmiddels 8 jaar aan het trainen waarvan 3 jaar serieus met voeding. Ik zou graag een eerste cycle willen starten met dianabol. Ik kan via via dianabol regelen van het merk Unique Pharma. Echter, kan ik niet echt veel over dit merk vinden. Weet iemand hier meer over of heeft links naar onderzoeken/betrouwbaarheid? 
 

Ik zie ook talloze Nederlandse websites die anabolen aanbieden (google voor resultaten) zijn deze betrouwbaar? Mijn onderbuikgevoel zegt dat dit oplichting is.
 

Kent iemand een beter alternatief? Graag privébericht sturen. Bvd

 

mijn vraag gaat niet over de werking of waarmee ik moet stacken, puur over het merk.

B6132608-135F-4CC1-B8EF-AF603FDD1AE2.webp

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertentie:

Late reactie op dit topic, maar doe het toch maar even.

Allereerst, Dianabol (of andere orale kuren) is geen slim plan. Je komt allerlei hormonen tekort en zult NIETS overhouden van dat soort kuren. 

Wat WEL kan, is bijvoorbeeld een SARMs kuur. Dan maak je ook even je voeten nat in het water van de wereld van Performance Enhancing Drugs. (PED's) Dat zou altijd mijn advies zijn. Dan kan altijd de stap naar hormonen nog, maar de kans is goed dat je aan SARMs meer dan genoeg hebt. 

Mocht je meer informatie zoeken, ik heb van alles aan Sticky topics gemaakt over de verschillende SARMs. Voor andere vragen mag je me altijd een berichtje sturen. Geen enkele vraag is dom! Het is alleen dom om ze niet te stellen.

Om op de vraag terug te komen: Alles wat je aan merkjes kunt kopen, is voor 100% kans ondergedoseerd (of volledig nep als het om dure dingen gaat zeker, zoals Anavar bijvoorbeeld) Dus gewoon niet doen. De bron is het allerbelangrijkste, dan weet je dat je niet getild wordt.

MAAR het allerbelangrijkste is je lichaam. Dus als je met SARMs kunt beginnen, doe dat, want hormonen kunnen veel schade en veranderingen teweeg brengen als je geen idee hebt van wat je gaat doen.

Groeten! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now