Advertentie:

Sign in to follow this  
Renagade

Voorstellen

Recommended Posts

Hallo allemaal

 

41 jaar getrouwd 3 kinderen en eindelijk proberen mijn lichaam in de shape te krijgen zoals ik het wil :P

Samen met mijn partner 3 dagen in de week in de fitness te vinden en 1 keer thuisfitness sinds ongeveer 3 maanden en sinds die tijd mij ook gaan verdiepen hoeveel het effect op voeding is op je lichaam.

Na verloop van tijd een comfortabele routine gevonden waarin voeding, bewegen en rust de combi is waar naar ik op zoek was. 

Inmiddels langzaam de eerste vetkilo's eraf, spieren aan het opbouwen en langzaam opbouwen naar mij!

Gewicht vind ik niet belangrijk, al zal er altijd boven de 70 op de weegschaal blijven staan. Vetpercentage omlaag brengen en spieren opbouwen wel.

Routine die ik nu gebruik

-rug-schouders

-armen

-chest

-legs

In de zomermaanden vervangen ik mijn been routine voor het fanatiek mountainbiken in de bossen, wat mijn heerlijke zomerhobby is.

 

Ik hoop voldoende informatie te lezen hier, en misschien wat tips en tools

:D

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertentie:

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Berichten

    • Hallo everyone    I moved from Denmark to Holland. I need some testosterone and EQ for personal use. Anyone have it plz dm me a on my telegram. Username their “Darkwolvesme”. I live in Amsterdam now. Thanks 
    • Alvast bedankt voor de schema's en de reply. Maar ook in jou schema ging je dan 5/7 trainen, wat ik zelf niet kan. het blijft wat zoeken, zodra je benen integreert, om dit in 3 dag /week rond te krijgen.   Ik zie wel dat je Squats en deadlifts op dezelfde dag deed, dus dat zie ik voor mezelf wel als mogelijkheid om één extra dag in te lassen en zo toch al enkele compounds te kunnen toevoegen voor de benen/onderrug...   Thanks.  
    • Heb nog een opvolg shema gevonden van dit schema maar het laatste schema om dan zwaarder te gaan vind ik niet😢 heel waarschijnlijk weg gedaan. Je kunt de deze bijlage pas zien als je bent ingelogd. Je kunt de deze bijlage pas zien als je bent ingelogd.
  • Sponsors