Advertentie:

Recommended Posts

Ik ben Jarne, 22 jaar. Ik train nu al een 2 jaar redelijk intensief.  ik kom van 65 Kg , momenteel weeg ik er 75. Lengte van 1,93m, vetpercentage van 13%. Ik werk in een 3 posten systeem (ochtend,middag,nacht) waardoor het niet altijd even gemakkelijk is om de juiste hoeveelheid calorieën binnen te krijgen. Ik zorg wel elke dat dat ik aan een 130gr eiwitten kom. Ik train 5x per week. Ik heb het overwogen om “SARMS” te gebruiken. RAD-140 en MK2866 zijn mijn voorkeur. Nu zou ik graag willen of dat geschikt voor het gene wat ik wil. Ik wil nog wat droger gaan naar een 8-9%, maar ook gelijk wat spiermassa en kracht bij krijgen. Iemand hier tips of ervaringen? En welke site is nu echt betrouwbaar? Ik weet dat dit hier niet besproken mag worden, maar kan iemand me het privé sturen?

 

Groetjes

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertentie:

Hallo!

 

Sorry ik ga dit even een beetje bot zeggen.. Sarms zijn geen oplossing voor je probleem. Je probleem is voeding. Om te gaan groeien met jou gewicht hoef je enkel normaal te gaan eten. Sarms zijn in jou geval gewoon sterk af te raden.... Spelen met je gezondheid omdat je niet genoeg eet....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eens met Fit hierboven. Je bent al 10kg aangekomen, maar op 1m93 is er nog VEEL ruimte voor extra bulk! Eten, eten, eten! En correct trainen en slapen vooral ook.

 

Een bron voor SARMs heb ik wel, maar ook dan geld dat je EERST de basis 100% onder controle hebt. Anders zullen die SARMs niet doen wat je wilt! ;)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Shorty ik ben je nummer kwijt kun je mij een privé berichtje sturen ik heb een vraag over sarms

Share this post


Link to post
Share on other sites
Op 23-4-2023 at 11:28 zei Jdg:

Shorty ik ben je nummer kwijt kun je mij een privé berichtje sturen ik heb een vraag over sarms

 

Je hebt hem weer en als het goed is, zijn alle vragen beantwoord :)

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Berichten

    • Hallo everyone    I moved from Denmark to Holland. I need some testosterone and EQ for personal use. Anyone have it plz dm me a on my telegram. Username their “Darkwolvesme”. I live in Amsterdam now. Thanks 
    • Alvast bedankt voor de schema's en de reply. Maar ook in jou schema ging je dan 5/7 trainen, wat ik zelf niet kan. het blijft wat zoeken, zodra je benen integreert, om dit in 3 dag /week rond te krijgen.   Ik zie wel dat je Squats en deadlifts op dezelfde dag deed, dus dat zie ik voor mezelf wel als mogelijkheid om één extra dag in te lassen en zo toch al enkele compounds te kunnen toevoegen voor de benen/onderrug...   Thanks.  
    • Heb nog een opvolg shema gevonden van dit schema maar het laatste schema om dan zwaarder te gaan vind ik niet😢 heel waarschijnlijk weg gedaan. Je kunt de deze bijlage pas zien als je bent ingelogd. Je kunt de deze bijlage pas zien als je bent ingelogd.
  • Sponsors