Advertentie:

Hansie

lang geleden

Recommended Posts

Beste sportvrienden,

 

Na een bijzonder lange afwezigheid heb ik mij voorgenomen om terug actief deel te nemen aan het leuke forum hier. De oude getrouwen zullen mij nog wel kennen hier. Wat heb ik er van gebakken het voorbije jaar, wel niet veel. De passie voor krachtpsort is nog altijd gebleven. Actieve krachsport heb ik niet meer beoefend. Was een wandelaar geworden. Heb vooral veel over mezelf geleerd en als een paar issues van de baan zijn begin ik in september terug met krachtsport en gelijk met een abonnement in de basic fit. Mijn valkuilen zijnde een groot alles of niets gehalte en roofbouw op mijn gestel plegen ga ik proberen achterwege te laten. Selfcare wordt dus de nieuwe aanpak. Hopelijk kan ik de theorie nu in praktijk omzetten. Hoop hier nog veel bij te leren m.b.t. tot onze gemeenschappelijke passie en zal zeker zoals vanouds mijn kennis delen met wie er ook maar behoefte aan heeft.

 

Vriendelijke groet,

 

Hansie

Edited by Hansie
 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertentie:

Welkom back Hans! :)

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Goed bezig Hansie!

Het leven gaat met ups en downs en inderdaad... self care = Nr1! 
 

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 • Berichten

  • Hallo everyone    I moved from Denmark to Holland. I need some testosterone and EQ for personal use. Anyone have it plz dm me a on my telegram. Username their “Darkwolvesme”. I live in Amsterdam now. Thanks 
  • Alvast bedankt voor de schema's en de reply. Maar ook in jou schema ging je dan 5/7 trainen, wat ik zelf niet kan. het blijft wat zoeken, zodra je benen integreert, om dit in 3 dag /week rond te krijgen.   Ik zie wel dat je Squats en deadlifts op dezelfde dag deed, dus dat zie ik voor mezelf wel als mogelijkheid om één extra dag in te lassen en zo toch al enkele compounds te kunnen toevoegen voor de benen/onderrug...   Thanks.  
  • Heb nog een opvolg shema gevonden van dit schema maar het laatste schema om dan zwaarder te gaan vind ik niet😢 heel waarschijnlijk weg gedaan. Je kunt de deze bijlage pas zien als je bent ingelogd. Je kunt de deze bijlage pas zien als je bent ingelogd.
 • Sponsors