Advertentie:

eenliter

Nakuur rad-140

Recommended Posts

Hallo,

 

Ik sta op het punt te beginnen met een 12 weken lange rad-140 cycle, en om toch zeker te zijn wil ik deze keer een nakuur gaan doen na mijn cycle. 

 

 

Nu vroeg ik me af wat de beste optie is, nolvadex of clomifeen? En weet iemand een betrouwbaar adresje waar ik dit kan halen? 

 

mvg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertentie:

Clomifeen 100%😁

Share this post


Link to post
Share on other sites

Het is vooral belangrijk dat je BEIDEN pakt omdat je werkelijk geen idee hebt wat er in jouw ''SARMs'' kuur zit.
Ik krijg echt mega veel berichten elke week over mensen die op websites bestellen en het is verdomme altijd raak met steken in de testikels, acne, haaruitval... het is NIET normaal dat SARMs dat doen.

Als de prijzen te mooi lijken om waar te zijn, is het product dat vaak ook...
Ik kan niemand verzekeren dat ze echte SARMs hebben (behalve wanneer er via mijn bron besteld wordt, maar dat ter zijde), dus dan is het het slimste om ze ALLEBEI te nemen, zowel Clomifeen als Nolvadex. De kans is namelijk heel groot dat je simpelweg laag gedoseerde orale steroïden hebt. :( 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Berichten

    • Hallo everyone    I moved from Denmark to Holland. I need some testosterone and EQ for personal use. Anyone have it plz dm me a on my telegram. Username their “Darkwolvesme”. I live in Amsterdam now. Thanks 
    • Alvast bedankt voor de schema's en de reply. Maar ook in jou schema ging je dan 5/7 trainen, wat ik zelf niet kan. het blijft wat zoeken, zodra je benen integreert, om dit in 3 dag /week rond te krijgen.   Ik zie wel dat je Squats en deadlifts op dezelfde dag deed, dus dat zie ik voor mezelf wel als mogelijkheid om één extra dag in te lassen en zo toch al enkele compounds te kunnen toevoegen voor de benen/onderrug...   Thanks.  
    • Heb nog een opvolg shema gevonden van dit schema maar het laatste schema om dan zwaarder te gaan vind ik niet😢 heel waarschijnlijk weg gedaan. Je kunt de deze bijlage pas zien als je bent ingelogd. Je kunt de deze bijlage pas zien als je bent ingelogd.
  • Sponsors