Advertentie:

xMichh

Source voor sarms

Recommended Posts

Hoi iedereen! Ben al enkele jaren bezig met fitness , volg een vast schema en heb een goed eetschema. De gains komen behoorlijk door, enkel nog wat meer vet kwijt geraken. Ik begin stilaan te overwegen om een SARMS kuur te doen. Kan iemand me hierbij een goede bron aanraden die degelijke producten aanbiedt? 
 

Heb nl vooral interesse voor de S23 of rad140. 
 

Ik las dat sommige hier toch een nakuur zoals clomifeen of Nolvadex voor gebruikt hebben. Is dit absoluut aan te raden? 
 

Tips / ervaringen zeker welkom! 
 

Thanks ✌️

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertentie:

Hey kerel!

100% altijd een nakuurtje doen. Clomifeen is the way to go. Op die manier verzeker je jezelf dat je goed herstelt van de onderdrukking van SARMs, die is toch stiekem zo'n 15%.

Verder: S23 lekker niet doen, is een gevaarlijke compound in mijn optiek. Die is overigens ook niet 15% onderdrukkend, maar gewoon net zoals anabole steroïden de volle 100% EN je produceert geen enkele zaadcel meer. Dus als je het mij vraagt, neemt dat het hele idee van SARMs weg EN is dat echt spul waar je moet weg blijven als het dat met je zaadcellen doet. Kan nooit goed zijn :(

 

Dan zou S4 een veel betere keus zijn, maar dat ligt aan je doelen met die SARMs kuur. Ik zie dat je me een berichtje hebt gestuurd, ik zal daarop reageren z.s.m. :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Berichten

    • Hallo everyone    I moved from Denmark to Holland. I need some testosterone and EQ for personal use. Anyone have it plz dm me a on my telegram. Username their “Darkwolvesme”. I live in Amsterdam now. Thanks 
    • Alvast bedankt voor de schema's en de reply. Maar ook in jou schema ging je dan 5/7 trainen, wat ik zelf niet kan. het blijft wat zoeken, zodra je benen integreert, om dit in 3 dag /week rond te krijgen.   Ik zie wel dat je Squats en deadlifts op dezelfde dag deed, dus dat zie ik voor mezelf wel als mogelijkheid om één extra dag in te lassen en zo toch al enkele compounds te kunnen toevoegen voor de benen/onderrug...   Thanks.  
    • Heb nog een opvolg shema gevonden van dit schema maar het laatste schema om dan zwaarder te gaan vind ik niet😢 heel waarschijnlijk weg gedaan. Je kunt de deze bijlage pas zien als je bent ingelogd. Je kunt de deze bijlage pas zien als je bent ingelogd.
  • Sponsors