Advertentie:

Sign in to follow this  
Bodi

Even voorstellen

Recommended Posts

Even voorstellen Bodi, 47 jaar, 181cm, 82kg, naast sportschool speel ik graag padel en doelstelling is om fit te worden. Al eens eerder poging gedaan maar dat liep mis omdat ik na ruim 20kg afvallen nog steeds geen spierdefinitie te zien was.  Was toen 73kg maar aangezien ik nogal tenger gebouwd ben vond ik het lastig om nog verder af te vallen. Er bleef niet zoveel van mij over en  vond ik  geen gezicht. Ik deed overigens Stronglifts wat mij prima beviel maar liep er tegenaan dat ik geen vertrouwen had dat mij rug nog meer gewicht aan kon zonder risico op blessure. Door calorietekort was er namelijk ook niet/beperkt sprake van spiergroei. 

Afvallen vind ik stuk " makkelijker" ik heb tekort van ruim 500 berekend en krijg voldoende eiwitten binnen.  Momenteel sport ik 3x per week in sportschool, voornamelijk HIT en/of tabata, daarnaast speel ik padel maar in zomer wat fanatieker dan afgelopen maanden.  Hoop hier inspiratie op te doen en te voorkomen in oude valkuilen te vallen.  Misschien wat eerder wisselen tussen cutten en bulken of toch maar zomertje doorkomen als scharminkel en mij richten op zomer 2025?  4 kilo per maand afvallen moet denk ik wel lukken, wandel regelmatig nog paar uur met de hond die ik eigenlijk niet meegerekend heb, is dit bezwaarlijk en zou ik beter iets meer kunnen eten ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertentie:

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Berichten

    • Kan iemand me een goeie betrouwbare bron geven voor sarms ? Heb er tijdje geleden gekocht van dutchsarms maar was geen effect 😐
    •   Online kun je wel diverse middelen vinden, je zou eens kunnen kijken naar bijvoorbeeld raloxifeen. 
    • Tijdje geleden werd gyno vastgesteld, had dit al tijdje maar toch eens naar de dokter geweest vraag hem voor anti oestrogeen nu wilt die niets voorschrijven, iemand die kan helpen?
  • Sponsors