Advertentie:

Sign in to follow this  
Sciacca

RAD140 Logbook

Recommended Posts

Hier komt die dan, mijn tweede cycle. Deze keer met rad140 voor een periode van 10 tot 12 weken. 

Mijn vorige LGD cycle (waarvan ook een log op het forum staat), was een eerste kennismaking met sarms en die begon ik eind oktober 2023 tot begin januari 2024. 

LGD was mijn eerste kennismaking die mij super beviel naar het einde van mijn bulk toe. 

 

Tijdens de nakuur en tot nu (10 weken) begon ik een cutfase.

Dit zijn grofweg de resultaten:

  • - Start LGD: 82,5 kg (+-18%) - Einde: 85 kg (+-15 à 16%), begonnen op 3200 kcal, afgebouwd naar 2700 de laatste 4 weken.  
  • - Cut 10 weken (2250kcal) tot nu 80,5 kg (+- 12,5%) gewonnen kracht en spiermassa heb ik voor 85% behouden (ik haal 1, soms 2 reps minder dan voordien met zelfde gewicht)

 

Over deze kuur:

Ik start morgen en zal de eerste 4 weken mijn kcal wekelijks omhoog trekken. Ik hou opnieuw mijn gewicht een aantal keren bij per week en bereken daarvan het gemiddelde/week. 

In vergelijking met LGD, ligt de focus nu wel op kracht. Bij LGD wou ik meer reps halen met dezelfde gewichten, dat draaien we nu even om. Trainingsschema zal een 3x fullbody (+1 indien mogelijk) zijn, gezien dit het beste past qua werk enz. 

 

Let's go! :) 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertentie:

Topper!! Ga deze zeker volgen, thanks dat je weer logt. Ben heel benieuwd!

Veel succes.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Update week 1:

Weinig te melden, wisselvallige week. Gewicht is gelijk gebleven, pomp is beter sinds 2 dagen. Ik zit nu op dag 8, dus ik verwacht de werking pas binnenkort. 

— 

 

Training ging niet zoals eerst gepland omwille van enkele familiale omstandigheden jammer genoeg. Wel begon ik vanaf vrijdag verschil te merken qua pomp gedurende de dag (zonder eigenlijk getraind te hebben). Gisteren dan uiteindelijk gaan trainen.

 

Wat me opviel was dat de reps merkbaar vlotter gingen, terwijl ik dacht dat het juist wat zwaarder ging zijn door de “time off” deze week. Of dit door rad al komt momenteel of door de hogere calorie inname, geen idee. LGD begon bij mij eigenlijk na dag 2-3 al te zorgen voor hongergevoel waarvan ik snachts wakker werd :P Dat heb ik (gelukkig) nu niet, wel eerder het slapen die niet 100% is maar dat is misschien omdat ik er moet aan wennen?

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Update week 2

 

Gewicht op 81,3 kg deze ochtend, gemiddelde nog steeds om en rond de 80,5kg maar de laatste dagen toch merkbaar verschil in vasculariteit. Kracht en uithouding gaan stilaan omhoog.

 

Over het algemeen wel een betere week. Slaap is merkbaar beter en ik merk wel dat de pomp snel aanwezig is en lang blijft :P komende week start mijn trainingsschema, was voorheen niet mogelijk door tijdgebrek. Kcal hou ik momenteel vast op 2800. 
 

Verder heb ik niet zoveel te melden, alles verloopt prima :) Ik geef deze week nog een update hoe de krachttrainingen verlopen met de stats van die week! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Berichten

  • Sponsors