Advertentie:

Nighflare

HGH kuur advies en hoe te controlleren voor echtheid?

Recommended Posts

Hoi allemaal,

Ik heb jaren lang 6 dagen per week getraind maar wegens omstandigheden hiermee gestopt (zonder steroide). Ik wil het nu graag weer oppakken maar mijn leeftijd begint wat mee te tellen, mede daarom ben ik aan het kijken naar een HGH kuur.

 

Ik ben uitgekomen op Optitropin 120iu waar ik, omgerekend, ongeveer een maand mee doe. Begrijp het allemaal nog niet helemaal, dus ben me er nog in aan het verdiepen.

 

De reden dat ik HGH wil is om extra vet te verliezen, meer spiermassa op te bouwen, maar ook voor de "verjongende effecten" die het zou moeten bieden. Nu begrijp ik dat het geen wondermiddel is, maar een steuntje in de rug is natuurlijk wel fijn.

 

Anyways, twee vragen.

 

  • Ik las dat voor beginners 4.0 IU per dag voldoende is, en dat je dit ook voor onbepaalde tijd kunt aanhouden. Klopt dat?
  • Ik heb helaas geen betrouwbaar adres om iets te kopen. Als je op internet zoekt kom je tal van webshops tegen die "claimen" het beste te verkopen. Echter, er zit geen certificaat bij of het certificaat is jaren oud. Is er een manier om de betrouwbaarheid te achterhalen voordat je iets koopt? Ik neem aan dat hetzelfde product bij leverancier A niet hetzelfde is als leverancier B?

 

Ik ben benieuwd naar jullie tips. Alvast dank!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertentie:

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Berichten

  • Sponsors