Advertentie:

Sign in to follow this  
Fit

Handige calorie behoefte calculator

Recommended Posts

Op de volgende pagina kunt u een makkelijke calorie behoefte calculator vinden, je kunt verschillende dingen selecteren zoals gewicht, vetpercentage en hoeveelheid lichaamsbeweging. Ga nooit exact uit van een calculator maar het kan een goeie richtlijn zijn. Zoek uit wat het beste voor jou lichaam werkt!

http://fitnessjunk.nl/vet-verbranden-droog-trainen/energie-behoefte/

Edited by Fit

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertentie:

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Berichten

    • Hoe de fuck doen jullie shrugs met barbell zonder dat je tampeloeres in de weg zit . Ik moet eerlijk zijn hoewel mijn stijve plasser waarschijnlijk boven gemiddeld is, is mijn slappe redelijk klein. Hij zou niet in de weg moeten zitten maar als ik shrugs wil doen met een barbell komt de stang de hele tijd tegen mijn lul aan. Ik heb dit probleem trouwens ook met cobra pose tijdens het rekken en strekken dat mijn lul gewoon pijn doet. Alvast bedankt!
    • Daar ben ik weer!  Grappig om een oud forum door te lezen haha.    Ik train nog steeds, met tussen de jaren door weleens gestopt uiteraard. Hieronder een rug foto hoe ik er nu bij sta.    Je kunt de deze bijlage pas zien als je bent ingelogd.
  • Sponsors