Advertentie:

Sign in to follow this  
zeghetmaar

1ste kuur test/deca

Recommended Posts

Hallo ik train nu ander half tot 2 jaar en wil toch graag een kuur nemen 

Maar heb dingen gehoord van de test deca klopt het dat je pik er kleiner van wordt of dat die niet meer omhoog komt en wat zijn nog meer de naar delen en de voordelen wil 1 x per week een injectie met half om half deca test en  een naakuur van armidex 

sport 6x per week

sets van 5 of 6 borst/rug/schouders

sets van 4 of 5 biceps/triceps/nek

Sets van 3 of 4 buik benen 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertentie:

Wil je perse deca in je eerste kuur?

Als beginner met AAS moet je met Test E 500, eventueel met wintrol stacken al leuke resultaten kunnen halen.

Share this post


Link to post
Share on other sites
32 minuten geleden zei zeghetmaar:

Hallo ik train nu ander half tot 2 jaar en wil toch graag een kuur nemen

Ik ga er van dat het een weloverwogen keuze is om AAS te gaan gebruiken. Toch vraag ik me af hoeveel je nu al aan spiermassa gewonnen hebt, wat zijn je stats nu. Leeftijd, vetpercentage etc.. Misschien dat je clean nog veel meer massa kan pakken met een goed schema en goed dieet. Daar kunnen we nu niets over zeggen.

36 minuten geleden zei zeghetmaar:

Maar heb dingen gehoord van de test deca klopt het dat je pik er kleiner van wordt of dat die niet meer omhoog komt en wat zijn nog meer de naar delen en de voordelen wil 1 x per week een injectie met half om half deca test en  een naakuur van armidex 

Maak je geen zorgen over pielemans, die krimpt echt niet, dat is onzin. Tijdelijke impotentie is een risico helemaal met Deca, vandaar ook altijd de Test hoger doseren dan de Deca, of zoals Fit al zei, helemaal geen Deca. 

Als nakuur is het overigens Arimidex of Clomid en vergeet HCG niet. HCG injecteer je om je balletjes niet tot doperwtjes formaat te zien krimpen en om later weer een sneller je eigen test-productie op gang te hebben. 

41 minuten geleden zei zeghetmaar:

sport 6x per week

sets van 5 of 6 borst/rug/schouders

sets van 4 of 5 biceps/triceps/nek

Sets van 3 of 4 buik benen 

Gooi je schema om! Sorry dat ik het zo zeg, maar het is een waardeloos schema. Doe je dit elke training, of om de dag of wat? Begin eens bijvoorbeeld met

 • dag 1 borst + triceps,
 • dag 2 rug + biceps,
 • dag 3 benen,
 • rustdag,
 • dag 4 schouders
46 minuten geleden zei zeghetmaar:

de naar delen en de voordelen

Nadelen: oa Plofkop, acne, vette huid, gyno, deca-dick, pijnlijke inject-spots, agressie

Voordelen: oa spiermassa, agressie, groei, andro-effect, libido omhoog, kracht

48 minuten geleden zei zeghetmaar:

1 x per week een injectie met half om half deca test

Half om half bestaat niet, het is geen gehakt, je zet milligrammen, en in jouw geval altijd de test hoger dan de deca, bijvoorbeeld 250mg Test en 200mg Deca of gewoon 500mg Test.

Dit is allemaal geen afkraken, maar positieve feedback

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik zie niks als een afkraker ben blij dat jullie gewoon eerlijk zeggen wat jullie vinden  mijn train schema is 

borst triceps buik

rug biceps buik

schouders nek benen eventueel buik

en alles 2 x per week 

ben toch een beetje bang voor de deca naardelen dus denk toch maar aleen test te nemen   zal ik met de test ook veel verschil zien ?  1x per week 10 weken lang zo niet wat raden jullie aan te doen met de test 

Mvg 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Test 500 only als eerste kuur kun je zeker leuke resultaten mee kunnen halen, zorg wel dat voordat je begint dat je trainingschema, voedingschema etc helemaal 100% is.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zorg eerst dat je voeding, rust en trainingsschema goed in orde is. Daarna pas de rest. Met Test only (eventueel met Stanazolol in de laatste 4-6 weken) zal je zeker nette resultaten krijgen. En je weet hoe je op test reageert, altijd handig voor een latere kuur.

Maar wat MindMuscleConnection zegt ben ik het mee eens, ik denk ook dat je je eerst beter kan verdiepen in zowel de sport (voeding, rust en training) en de mogelijkheden die je nog hebt in variëren in trainingen en voeding en daarna GOED inlezen en laten voorlichten over AAS. Verwacht namelijk geen monsterlijke gainz van een kuur als de rest niet in orde is, je verkloot dan een boel potentiële groei voor de toekomst. Je zal niet de eerste zijn die te vroeg kuurt met geen goede basis.

Let wel dat discipline in de vorm van strikt eten en trainen tijdens een kuur nog belangrijker zijn zo ook dingen die je moet laten.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Scoopz slaat eigenlijk de spijker op zijn kop. Met zo'n schema neem ik aan dat je nog niet heel veel ervaring hebt. Hoelang train je al? En wat zijn je statistieken? Hoe ziet je voeding eruit?

Alle bovengenoemde aspecten zullen invloed hebben op jouw resultaten. De basis moet goed zijn en een aantal jaar trainingservaring is een pre om te starten met AAS. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Anderhalf tot 2 jaar training.. Je hebt je lichaam nog lang niet naar z'n max gebracht dus waarom een kuur? zonde als je het mij vraagt. Ik train inmiddels 5 jaar bijna en still gaining.

Grootste nadeel is dat je waarschijnlijk na je kuur(omdat je er te vroeg mee begonnen bent) je erg moeite krijgt om dan nog op natuurlijke wijze spiegroei te hebben. Je moet dus dan blijven kuren wil je resultaten behalen. 

 • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

 • Berichten

  • Hoe “gevaarlijk” het ook klinkt, want je hebt best wat skinny fat, ik zou volgas gaan bulken. Nu afvallen rondom de middel, betekent dat je eerst elders wat kwijt raakt. En je wilt spiermassa opbouwen, dus dat gaat niet samen.  Ik ben met ongeveer zo’n fysiek ook gaan bulken. 
     Resultaat is uiteraard niet naturel, maar ben in 2020 begonnen met trainen en stond er in juni 2020 ongeveer bij als jij. 
     en dit is nu:     Je kunt de deze bijlage pas zien als je bent ingelogd.
  • Maar hoe sta je er nu bij dan qua fysiek?   Neem aan dat de laatste foto niet recent is ivm ontbreken tattoo’s?   Heb je je onderhoud al eens uitgerekend? 1800 kcal is niks idd. Ik denk dat je of ergens een rekenfoutje maakt, of ergens “stiekem” wat calorieën meer binnen krijgt. 
   ik zou uithongeren op 1800 kcal. 
      
  • Je bent precies daar waar ik anderhalf jaar geleden ben begonnen. Zelfde lengte en gewicht destijds. 
     Wat mij geholpen heeft is om vooral te doen waar je op dat moment zin in hebt. Voorheen volgde ik een strikt schema (5x5 stronglifts) en hoewel het een goed schema is voor overall massa, vond ik er geen moer aan. Ik ben destijds na 6 maanden volledig gestopt. 
     Nu train ik sinds begin 2020 zo’n 5 a 6 dagen in de week. Elke spiergroep pak ik 2 keer aan, soms 3 keer. Ook hier geldt: net waar ik zin in heb. 
     Het meest belangrijke om te groeien is dat jij de spier voldoende stimulatie geeft om te groeien. Doe je dit naturel, dan breek je de spier af en bouwt zichzelf opnieuw op. Doe je dit niet-naturel, dan heb je ook profijt van “onder pomp” trainen. Dus zoveel mogelijk bloed in de spieren en tijdens de pomp veel volume maken met sets en reps. Je kunt natuurlijk ook een combinatie van beiden doen, zo doe ik dat ook.    Ik volg dus geen strikt schema. Voor borst doe ik de ene keer 10 sets van 20  op de chest press machine en de andere keer ga ik flat of incline benchen, opgevolgd met cable fly’s, etc. You name it. Als je die borst maar genoeg op z’n flikker geeft. Meestal eindig ik met dips. Als je de borst goed hard getraind hebt, moet je nauwelijks nog een dip kunnen doen.    2 keer trainen is wel weinig. Kun je dit echt niet oprekken naar 3 keer? Hoeveel massa wil je pakken? Waar liggen je sterke punten en wat zijn je mindere punten?    Ik had je DM trouwens beantwoord dus spreken elkaar ook wel op app
       Trouwens, blijf je bij 2 keer pw trainen dan zijn de compound oefeningen wel jouw beste vriend. Je pakt in 1 oefening meerdere spiergroepen. Anders ben je 5 uur bezig per training  
 • Sponsors