Advertentie:

Sign in to follow this  
Peter Wouters

Een hoofdtelefoon voor meer dopamine

Recommended Posts

Het nieuwste gadget komt er aan. Een hoofdtelefoon die een elektrisch signaal door je oorkanaal stuurt en daardoor de vagus zenuw stimuleert. Deze zenuw die ook wel de 10de hersenzenuw wordt genoemd speelt een rol bij de produktie van dopamine, een neurotransmitter die verband houd met blijdschap en beloning. Misschien een idee om tijdens een workout te dragen.

http://www.sciencealert.com/headphones-that-get-you-high-are-tipped-to-go-on-sale-next-month

Share this post


Link to post
Share on other sites
Advertentie:

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Berichten

    • Hoe de fuck doen jullie shrugs met barbell zonder dat je tampeloeres in de weg zit . Ik moet eerlijk zijn hoewel mijn stijve plasser waarschijnlijk boven gemiddeld is, is mijn slappe redelijk klein. Hij zou niet in de weg moeten zitten maar als ik shrugs wil doen met een barbell komt de stang de hele tijd tegen mijn lul aan. Ik heb dit probleem trouwens ook met cobra pose tijdens het rekken en strekken dat mijn lul gewoon pijn doet. Alvast bedankt!
    • Daar ben ik weer!  Grappig om een oud forum door te lezen haha.    Ik train nog steeds, met tussen de jaren door weleens gestopt uiteraard. Hieronder een rug foto hoe ik er nu bij sta.    Je kunt de deze bijlage pas zien als je bent ingelogd.
  • Sponsors